en lördagkväll på marstrand









här kommer sista (förmodligen) delen av alla bilder från i helgen. har sorterat bort runt 150 bilder. tanken med min blogg är inte att den ska vara som bilddagboken, så jag visar bara guldkornen. hade en helt underbar kväll på marstrand i lördags. alla var lite slitna efter fredagskvällen + natten så jag tog bilen och förväntade mig en lugn och sansad kväll. när man tar med sig tre killar med öl i baksätet av bilen borde man kanske vara beredd på något annat. det blev ytterligare en sen natt, men det var riktigt grymt. håkan hellström i högtalarna och rosévin (vatten för mig) på klipporna och kvällen var redan gjord. det blev ett besök på värdshuset också och självklart lite nattamat i form av fish and chips innan vi körde hem till göteborg igen.

9 kommentarer

Camilla Aggeborn

31 Jul 2008, 17:43

Ja dom bara lallar runt :)

Asall

31 Jul 2008, 17:51

Verkar mysigt!

Julia

31 Jul 2008, 18:04

åå marstrand är så fint =)

cecilia

31 Jul 2008, 18:04

hihi söta bilder :)



Jasså , jag trodde jag var ensam om det, haha nejdomän kanske ska pröva att gå igenom oxå då? :)



jassså , göteborg kanske vore något då ;D?

Jenny

31 Jul 2008, 18:08

jag hann inte se alla för jag somnade och igår blev det en väldigt spontan utekväll så jag har typ inte kommit hem förrän nu, med undantag för att byta kläder. men ikväll ska jag se klart, om jag inte somnar. känner mig lite halvsliten.



sköööönt. =) är du ledig ända tills skolan börjar igen då eller?

SE HIT !!

31 Jul 2008, 18:11

Hej. Har du hört talas om GratisBio.se? Det är en superbra sida där du enkelt tjänar poäng. Alla kan bli medlem, oavsätt ålder! Innan jag registrerade mig så va jag välldigt osäker, men jag blev väldigt glad sedan när jag insåg hur enkelt det va! Sidan är 100% seriös. När du har samlat tillräkligt många poäng så kan du byta ut det mot biocheckar eller presentkort från H&M, Kicks, Stadium, Åhlens och många många fler! Det enda du går med på är att på mycket enkla sätt och utan kostnader samarbeta med gratisbio och deras sponsorer! Lätt som en plätt!

När du registrerar dig får du 50 poäng, om du klickar på länken nedanför får du 25 poäng extra - alltså 75 poäng totalt. Bra va?

Så vad väntar du på, klicka på länken nedanför.



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=56467



Puss & Kram // Lisa

Anonym

31 Jul 2008, 18:44

God kväll..Hoppas att du har haft en skön sommar dag :)

Liene

31 Jul 2008, 19:26

sv: haha, nej, jag överdriver som vanligt. Jag sitter ju inte hela dagen nu men nu finns jag där ändå. Men jag satt inte alls igår, bara svarade på nåra 10 kommentarer och gjorde ett inlägg.

Liene

31 Jul 2008, 19:27

Och härliga bilder du:)


Kommentera här:
NAMN:
KOM IHÅG MIG?
MAILADRESS:
BLOGG:
 
bloglovin RSS Instagram