HJÄRTAT SLÅR, DET SLÅR SKITEN UR MIG


1. En av min barndoms absolut bästa filmer = kvällens tidsfördriv 2. Påfyllnad i smyckeskrinet i form av långa, tunga silverhalsband

Så var man hemma i Göteborg igen och jag måste säga att jag tycker ungefär tusen gånger mer om den här stan än Stockholm. Även om jag börjat gilla huvudstaden mer och mer för varje besök så är det något som inte känns rätt. I mina ögon ser alla gator likadana ut, alla tunnelbanor går åt samma håll och jag får aldrig grepp om det. Kanske är det mest envishet och att jag helt enkelt bestämt att jag inte ska tycka om Stockholm, men det spelar egentligen inte så stor roll. Hade det inte varit för att några av mina närmsta vänner bosatt sig där så skulle jag hålla mig borta.

Jag tror det börjar bli dags att jag verkligen kollar upp min skola och vad som förväntas av mig den här terminen. Just nu har ångesten av att hoppa in i vardagslivet tagit över mig totalt. Ligger och drogar samma låt om och om igen och väntar på att Hanna ska ta sig hit i spöregnet. Resten av dagen/kvällen kommer bestå av filtar, x antal koppar te och Gilbert Grape. Imorgon börjar allvaret, fan.

bloglovin RSS Instagram