THINGS I LIKE MONDAY

Älskar sådana här töntiga inspirationsbilder från #fitspo. Motiverar mig varenda gång / Emma Stone + Andrew Garfield i the Amazing Spiderman / Roadtrips / Kombinationen Wildfox + Leila (en av mina favoriter från American Next Top Model) / Resor
 
Jag börjar bli trött på att hela tiden be om ursäkt för dåligt bloggande, men så här ligger det till. Mina dagar ser för tillfället i princip exakt likadana ut. Klockan ringer runt 06, sticker iväg på ett 30-minuters konditionspass på löpbandet, sen jobb, jobb, jobb följt av ännu ett träningspass. Därefter är jag så död att jag knappt orkar fixa mig något att äta och i stort sätt varje dag däckar jag innan klockan slagit 22. Jag mår förbannat bra av de här rutinerna, men börjar även känna att nu måste det hända något nytt.
 
Som tur är har jag hela tre resor inplanerade under nästa månad. Om tre dagar blir det ett besök i Köpenhamn, om 18 dagar åker vi till Budapest och om 30 dagar får jag återigen besöka mitt älskade London. Därefter är det sommar och det gör mig så otroligt glad. Under tiden får vi se hur mycket jag uppdaterar här inne. Det är sådant vi märker helt enkelt. Vi säger så här, jag bloggar när jag har något att säga/visa upp. Deal? 

bloglovin RSS Instagram