How about some facts.


Nu ska jag berätta lite saker för er. Det finns en hel del företeelser här i världen som jag vägrar ändra min syn på. Det är liksom ren fakta egentligen. Ni ska få några exempel.

Ni vet när man efter en hård festnatt vaknar upp med ett huvud stort som ett jordklot och en sådan äcklig smak i munnen att man bara vill dö? Då handlar det inte om att man druckit för mycket alkohol. Nej nej, det handlar enbart om att man glömt dricka de där vattenglasen mellan vinglasen. Enbart.

Eller när man säger att man inte kan träna för att man helt enkelt inte hinner. Då handlar det verkligen inte om att man prioriterar bort den där timmen på gymmet, utan att man hur man än gör inte kan få tiden att räcka till. Jag menar, den där extra timmen i sängen på morgonen är ju livsnödvändig. Och leva det vill man ju.

En annan sak är när jag ibland får höra att jag är lik Katy Perry och Zoey Deschanel (vilket jag, tro det eller ej, får höra då och då). Då innebär det självklart också att de som säger det tycker att jag är exakt lika snygg, het, sexig och vacker som originalen. Inte bara att jag har vissa drag som påminner om dem.

Så nu vet ni. Det här är ren fakta. Inget att diskutera om.

bloglovin RSS Instagram