_

Åh så himla glad jag är nu! Om 154 dagar står vi i Finsbury Park i London på Wirelessfestivalen! Biljetter är fixade och det där att deras första bandsläpp består av artister som Kanye West (!), Drake, Bruno Mars, Pharrell, Ellie Goulding och Wiz Khalifa är ju helt sinnessjukt. Det här kommer bli magiskt. 
 
Den här sommaren kommer för övrigt bli grym. Har redan en massa roligheter inplanerade. Brighton, hela tre Londonbesök, två One Direction-konserter (eventuellt tre), Way out West och en massa annat. Och då är det bara januari än så länge så har en känsla av att det kommer fyllas på med ännu mer under våren.

GE MIG EN NY DROG SOM TAR MIG NÅGONSTANS, JAG BEHÖVER EN NY MEDICIN OCH ETT NYTT LAND

Det är snöstorm i Göteborg och jag gör mitt bästa för att försöka framtvinga våren. För den brukar ju komma så här i slutet av januari så det är ju inga konstigheter. Ställde en stor bukett med färgglada tulpaner på köksbordet och planerar att fylla min kropp med D-vitamin, i hopp om att hitta den där extra energin. Jag är inte gjord för den här årstiden, det är bara så.
 
Jag har förresten hittat lite ny musik. Zacharias Blad. Någon stockholmare som jag egentligen inte vet någonting om men han låter så där härligt desperat och förtvivlad när han sjunger. Sådant gillar ju jag. 

VI DRAR TILL MALMÖ

Foton: Sommaren 2011
 
Jag har spenderat natten med dubbla täcken och hoppat mellan febersvettningarna och feberfrossningarna. Helt underbart verkligen. Inte en chans att jag kunde ta mig upp ur sängen i morse och ta mig bort till jobbet så försöker istället sova bort skiten. Har även tagit febernedsättande från London som är ungefär hundra gånger bättre än de alternativ vi har i Sverige. Nu börjar febern sjunka men jag känner mig ungefär som att jag blivit överkörd av en lastbil. Helt slut.
 
Så typiskt att den här febern ska sätta klorna i mig just precis nu. Har längtat så länge efter just den här dagen. Detta för att jag senare ikväll sätter mig på ett tåg ner till Malmö för att spendera en hel helg med de här två finingarna. De har funnits vid min sida så länge jag kan minnas och jag hatar att vi bosatt oss i olika delar av landet. Men det är så livet fungerar och då får man helt enkelt hitta sådana här helger lite då och då och bara mysa. Ska bara piggna till först, men det får lösa sig på ett eller annat sätt.
 
Ha en fin helg allihopa ♥

bloglovin RSS Instagram