GLAD PÅSK

Godmorgon! Sitter med en kopp te i handen och ett lyckopiller ur högtalarna och ska alldeles strax promenera bort till jobbet. Sista dagen innan en fyra dagars ledighet, så underbart. Planen är att ha fyra sådana där riktigt härliga dagar. Jag ska:
 
  • ge mig själv sovmorgon mer än en gång
  • dricka färgglada paraplydrinkar
  • dansa till tidig morgon till det här, det här och det här
  • äta påskmiddagar med familjen och med mina fina vänner
  • ha OC-maraton (för hundrade gången)
  • spendera några timmar på gymmet och ute i Skatås när solen skiner
  • äta söndagsfrukost nere på stan
  • bara andas och vara
Hur ser era påskplaner ut?

SPRING IN MY HEADPHONES ♪

här hittar ni spellistan

Här har ni vad som just nu spelas mest ur mina högtalare. En spellista med sådana där åh-så-härligt-att-det-snart-är-vår-musik och det gör mig så himla glad. Snart är det fyra dagars ledighet och på fredag ska jag dricka färgglada drinkar och dansa till tidigt på morgonen. 

DOM ÄR UPPE PÅ TAKEN ALLA ÄR HÖGT ÖVER STADEN

Söndagar har nästan gått och blivit mina favoritdagar. Älskar den där känslan av en hel dag utan några som helst måsten eller tider att passa. På senare tid har vi även infört äta-frukost-ute-traditionen vilket gör det hela ännu lyxigare och mysigare. 
Igår var det sådan där riktig vårkänsla i Göteborg. Ni vet med klarblå himmel, plusgrader och älskade Håkan i hörlurarna. Mötte upp Hanna för att testa ett (för oss) nytt frukosthak i Haga. Café Kringlan. Hur mysigt som helst och precis en sådan där frukostbuffé som jag älskar. Grekisk youghurt, färskt surdegsbröd, blåbärsscones, nygräddade pannkakor, ägg, smoothies och en massa olka sylter, marmelader och nötter. Perfekt!
Lagom till matkoman fullkomligt tagit över våra kroppar bestämde vi oss för att bestiga alla trappstegen upp till Skansen Kronan. Kanske inte det ultimata men helt klart värt det. 
Älskar att stå där uppe och titta ut över Göteborg. Alla röda hustak, kyrktorn och vackra fasader. Det är något med kombinationen vår och Göteborg som gör att jag faller handlöst för den här staden varje gång.
Efter någon timme ute i vårluften började min hals återigen säga ifrån så vi tog dagens kanske femte i ordningen kopp te och pratade om alla grillfester, parkhäng och dans-på-klipporna-kvällar vi ska ha när värmen kommer. Åh som jag längtar. Om tre veckor släpps även Håkan Hellströms nya album, då är det officiellt vår. 
 
Resten av söndagen spenderades under dubbla filtar med tacomys och filmtittande. Hela natten har jag feberyrat och vaknat genomsvettig x antal gånger så fick inse att det klokaste var att stanna hemma från jobb och kurera mig. Nu har jag sovit lite för mycket, druckit lite för mycket vatten och känner mig mycket piggare så imorgon blir det tillbaka till jobb och rutiner igen. Jag är inte särskilt bra på det där att vara sjuk, blir rastlös så fort. 

bloglovin RSS Instagram