SCREAM QUEENS

Hösten är lika med nya TV-serier. Det är det som gör mysiga hemmakvällar med tända ljus ganska fint ändå. Jag har en liten serienörd inuti mig (även om jag långt ifrån följer lika många serier nu som jag gjorde för ett par år sedan) och jag har även en svaghet för svart humor och high school-miljöer. Därför gillar jag starkt den nya serien Scream Queens som hade premiär i USA för en vecka sedan. Samma skapare som har gjort både Glee och American Horror Story och allt är så där lite lagom urflippat och sjukt samtidigt som det ser väldigt perfekt ut på ytan. Handlar väldigt kortfattat om en seriemördare i en röd djävulsmask i ett Campus-område. Se det! 
 
Annars tycker jag att det är lite dåligt med intressanta serier just nu så kom gärna med tips! Vad tittar ni på i höst? Något man bara inte får missa?  
 

FOLLOW ME TO

foton: Murad Osmann

Jag fullkomligt älskar de här bilderna. Så vackra. Ryska fotografen Murad Osmann följer sin flickvän runt om i världen till helt otroligt vackra platser. Kika in på @muradosmann på instagram, så värt det.
 

OH HOW I LOVE THIS PLACE

Foto: Jag, Nikon D5000 Tamron 17-50 mm
 
 
Har kommit hem efter två helt underbara veckor på Skiathos med en massa sol, bad och sådan där härlig semesterkänsla där tiden inte har så stor betydelse och löpsedlar om vad som händer i övriga världen inte riktigt känns på allvar. Vi tog en båttur en dag till denna magiska strand som ni ser på bilderna - Lalaria. Full av vita kalkstenar och kristallklart vatten. I love it. 
 
Fick även med mig hem en klassisk höstförkylning från semestern. Inte särskilt oväntat alls om man känner mig. Så nu ligger jag under filten och ser ikapp Idols slutauditions trots att jag sagt att jag inte orkar följa det i år. Så kan det gå. Det är ju ändå något med kombinationen höst och Idol som liksom känns rätt. 
 

bloglovin RSS Instagram