IT'S OUR PARADISE IT'S OUR WAR ZONE

Äntligen är den här! Zayn Maliks första sololåt efter One Direction och precis som väntat så låter det lite som the Weeknd vs Frank Ocean vs Drake. Förbannat jäkla bra med andra ord och hans röst är lika magisk som vanligt. Den 25 mars, samma datum som han förra året lämnade de andra mitt under deras världsturné, släpps hela skivan. Känns väldigt symboliskt att det händer på just den dagen och det känns som det kommer bli amazing.
 
Den här helgen spenderar jag på jobbet. Känns rätt okej ändå. Vad hittar ni på?
 

THINGS TO LOOK FORWARD TO 2016

- Dominikanska Republiken om bara en månad. Sol, bad och mojitos ♥
- Zayn Malik släpper äntligen soloskiva efter One Direction och imorgon släpps första singeln Pillow Talk
- En underbar spa-helg med mina fina barndomsvänner i april.
- Ska äntligen få se Mumford & Sons live igen. 
- Kreta i slutet av våren/början på sommaren. Lovely. 
- Håkan Hellström på Ullevi (efter total biljettångest och panik)
- Midsommarfirande i Barcelona. Tapas och Sangria varje dag, like heaven!
- Way out West
 
Vad ser ni fram emot just nu?
 

WE COULD BE THE GREATEST TEAM THAT THE WORLD HAS EVER SEEN

Jag blir så jäkla nostalgisk varje gång jag ser One Directions nya video. Hur många gånger har jag sett den undrar ni? För många för att kunna hålla räkningen, och förmodligen även för många för mitt eget bästa eftersom jag i stort sätt börjar lipa varje gång. Inte okej känner jag haha! Men det är så mycket minnen från den tiden när de faktiskt var fem. På ett sätt saknar jag det. Eller jag ska inte ljuga, på väldigt många sätt saknar jag det. Det är inte samma sak längre, även om de fyra som är kvar är helt fantastiska. Den femte råkade ju självklart i mina ögon även vara den bästa.
 
Idag är jag äntligen ledig efter x antal dagars jobb i sträck. Är helt slut i hela min kropp efter gårdagens spinningpass och det verkar näst intill blåsa storm ute så jag tror jag stannar här under täcket idag med lite serier, några koppar te och choklad.

bloglovin RSS Instagram