JAG GER DIG INTE MIN MORGON, INTE MIN DAG, DU FÅR NÅT SÅ MYCKET BÄTTRE DU FÅR HELA JÄVLA JAG.


Har precis kommit hem efter en mysig sommarkväll på Göteborgs gator. Om man bortser från alla frågvisa turister med sina magväskor så är det här Sveriges helt klart bästa sommarstad, utan tvekan. Förkylningen är allt annat än borta så nu är det kurering på hög nivå som gäller. Citronvatten, nässpray och alvedon, där har ni resten av min kväll.

Svenska hjärtan tinar aldrig när de väl har frusit. Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi, så smälter jag rakt av.

LIVE THE DREAM LIKE THE 80'S NEVER HAPPENED


från: Balmain

Balmain är min absoluta favoritdesigner, det är inte mycket i kollektionerna som inte får mig att dö litegrann. Som den här tighta kjolen med strass och nitar till exempel. Det gör lite ont i mitt hjärta att jag aldrig kommer få gå omkring i den med en slapp vit tee och hatt. Men man kan inte få allt här i livet, så jag får leta efter kopior på budgetkedjorna.

Idag har jag lärt mig att man inte ska lägga sig på en femtio graders varm balkong när man enligt vissa har symptom för svininfluensan. Det är svårt att avgöra om det är feber eller helt enkelt den sjukt varma solen som gör min kropp helt matt. Men ikväll trotsar jag det och sätter mig på en uteservering och käkar tapas. Sjuk kan man vara efter sommaren, nu har jag helt enkelt inte tid.

JAG SKULLE ALDRIG RAMLA MER, MEN DET HÄR ÄR INTE ENS ATT RAMLA


foto: jack siegel

Det är som solen bränner in rakt in i mitt mörka rum. Jag vill ha dig innan jag går. Ge mig nu så jag kan bli lugn. Jag skulle aldrig ramla mer, men det här är inte ens att ramla. Gravitationen har glömt mig och jag kommer aldrig mer att landa.

bloglovin RSS Instagram