Det bankar i mitt bröst, men du sa vi kommer vinna allt.


Så var man tillbaka i Göteborg igen med tre grader varmare kroppstemperatur på köpet. Är mitt i någon slags feberyra just nu, men tänkte försöka ge mig på bloggandet ändå. Har haft en riktigt härlig "försommar-helg" i Stockholm med mina kära vänner. Gårdagen var riktigt fin. Över tjugo grader i skuggan, femkamp på Gröna Lund och nygrillade hamburgare i kvällssolen. Sedan slog febern till mig och jag däckade i soffan framför en av tidernas främsta tjejfilmer - Bridget Jones dagbok. Ganska nice ändå. Har ungefär tvåhundra fler foton från i helgen så det kommer fler när jag får tummen ur. Det vet man aldrig när det händer.

Dagens planer skulle bestått av jobb till sent ikväll. Istället fick det bli en dag i sängen tillsammans med min kära vän alvedon och Simon Norrsveden i högtalarna. Jag orkar verkligen inte vara sjuk nu. Jag har faktiskt inte tid.

Klubben är ett slagfält fast med prinsar och prinsessor i ett krig som aldrig bryter ut.


Visste ni att jag saknar Marabou's sommaredition? Visste ni att jag föredrar de tre sista säsongerna av Sex and the city framför de tre första? Visste ni att jag fick en taggtråd djupt in i min tinning när jag var sju år? Visste ni att jag skulle välja Oskar Linnros före vilken kille som helst om jag fick möjligheten? Visste ni att jag inte kan förstå de som ännu inte lessnat på One Tree Hill? Visste ni att jag hatar Göteborgsvarvet för att det i sin tur leder till total kaos i stan? Visste ni att jag snart har jobbat i tolv dagar i sträck och om åtta timmar sätter mig på ett tåg till Stockholm till två av mina finaste vänner? Så ha en fin helg så hörs vi när jag är tillbaka i älskade Göteborg igen. Ciao!

Förresten, angående utslagningen av Sverige i Eurovision. Ärligt talat, det är väl mer ett under att vi kommit vidare alla andra år med tanke på de bidrag vi skickat?

This is my life my friend.


Okej så här är det. Jag brukar vara en av de personer som har stenkoll på allt som har med Eurovision Song Contest att göra. Flera veckor innan brukar finalen vara inbokad i min kalender och jag brukar ha sparat på mig sådan där onödig kuriosa som vilken outfit Sveriges bidrag ska ha och hur favorittippade vi är enligt alla odds. Det här året verkar jag ha tappat stinget. Kanske för att Sverige har en av de tråkigaste bidragen sedan vi skickade Afrodite för x antal år sedan. Kanske för att jag fick nog av Anna Bergendahls rådjursögon och bedjande blick under hennes medverkan i Idol. I alla fall så insåg jag precis att det tydligen är semifinal ikväll för Sveriges del. Där ser man. 21.00 på SVT och jag kunde egentligen inte bry mig mindre om hur det går för Anna. Känner jag däremot mig själv rätt lär jag väl ändå sitta där och heja och sjunga med i This is my life som den patriot jag är.

bloglovin RSS Instagram