HJÄRTAT SLÅR, DET SLÅR SKITEN UR MIG


1. En av min barndoms absolut bästa filmer = kvällens tidsfördriv 2. Påfyllnad i smyckeskrinet i form av långa, tunga silverhalsband

Så var man hemma i Göteborg igen och jag måste säga att jag tycker ungefär tusen gånger mer om den här stan än Stockholm. Även om jag börjat gilla huvudstaden mer och mer för varje besök så är det något som inte känns rätt. I mina ögon ser alla gator likadana ut, alla tunnelbanor går åt samma håll och jag får aldrig grepp om det. Kanske är det mest envishet och att jag helt enkelt bestämt att jag inte ska tycka om Stockholm, men det spelar egentligen inte så stor roll. Hade det inte varit för att några av mina närmsta vänner bosatt sig där så skulle jag hålla mig borta.

Jag tror det börjar bli dags att jag verkligen kollar upp min skola och vad som förväntas av mig den här terminen. Just nu har ångesten av att hoppa in i vardagslivet tagit över mig totalt. Ligger och drogar samma låt om och om igen och väntar på att Hanna ska ta sig hit i spöregnet. Resten av dagen/kvällen kommer bestå av filtar, x antal koppar te och Gilbert Grape. Imorgon börjar allvaret, fan.

REGNMOLN BRUKADE JAGA MIG, OCH NU JAGAR JAG MORGONEN LÄNGS AVENYER.


1. Popaganda, innan allt folk strömmade in 2. Utsikt från Emelies balkong 3. På väg till någon av alla konserter 4. Matt, gav mig en helt grym fredagsnatt 5. Pizza, oliver och vin = oslagbar kombination 6. Emelie gör cosmopolitans 7. Strike a pose 8. Söndagsfrukost/brunch 9. Någonstans på Kungsholmen 10. Uppladdat inför bion

Tänkte att jag gör som så många andra och ger er en bildbomb så slipper jag beskriva helgen i fler ord än jag redan gjort. Men för att säga något så har det varit riktigt grymt med en perfekt blandning av shopping, festivalande och socialiserande. Just nu sitter vi på ett x2000 någonstans mellan Stockholm och Göteborg. På väg till vardagslivet, rutinerna och hösten. För att förtränga alla måsten så djupt som det går spelas Håkan i hörlurarna. Om arton dagar står vi framför Lisebergs stora scen, framför precis den där mannen, för vad jag tror är fjärde året i rad. Det kommer bli helt underbart.

INGLOURIOUS BASTERDS


1. En liten del av Hötorget 2. Min nya kärlek (fick dock stanna kvar i butiken) 3. Emelie på Taco Bar

Har haft en supermysig söndag här i Stockholm med mina två Emelie, tacos, lite shopping och ett biobesök. Inglourious Basterds är utan tvekan en av de bästa filmerna jag sett på en väldigt lång tid. Jag har alltid varit ett stort fan av Tarantino men jag slutar aldrig förundras över hur jäkla grym han är. Att lyckas kombinera kopiösa mängder av blod, nazism och komik är riktigt skickligt. Ni som inte har hunnit se den än: se den.

Imorgon blir det upp tidigt för en tre timmars tågresa. Sen är det väl bara att hoppa tillbaka in i verkligheten igen med rutiner, tentaångest och tidiga morgnar. Behöver jag säga att jag inte är särskilt laddad?

bloglovin RSS Instagram