SOLDIERS, YOU'VE GOT TO SOLDIER ON. SOMETIMES EVEN THE RIGHT IS WRONGfoton: thecobrasnake

idag är det valborgsmässoafton vilket innebär att min älskade vän lina fyller år - grattis! ikväll blir det födelsedagsfirande + rosévin + dans och det känns som det kommer bli en grym kväll. det blir nog en invigning av prinsesskjolen men minus det lockade håret och lösögonfransarna. lite måste jag ju spara till min egen födelsedagsfest också.

nej nu blir det frukost och senaste 90210 innan jag drar ut i solen för att fira både valborg och lina. lämnar er med en sådan där "det-går-bara-inte-att-sitta-still"-låt.

ha en underbar valborg allihopa!

BARBARA HULANICKI FÖR TOP SHOP


den ikoniska designern barbara hulanicki gör ett gästspel på top shop och jag älskar det. det känns lite som "lovisa burfitt möter see by chloe" och det känns helt rätt. det finns en ganska stor chans att något utav dessa plagg kommer sitta på min kropp någon varm sommardag på stranden.

nu börjar jag bli uppriktigt less på att sitta på en buss när det är över 20 grader utomhus. om två och en halv timme blir det ett glas vin i solen på någon av stockholms uteserveringar. för att få tiden att gå tänkte jag titta på senaste gossip girl, eller kanske desperate housewives. det är viktiga beslut det där så får nog fundera en stund till.

WE WON'T STAY TRAPPED ON THIS DANCEFLOOR WHERE EVERYONE'S JUST SITTING DOWN

har precis klivit på bussen på väg till stockholm och har nästan sex timmar framför mig, det är tur jag har datorn. det är många som har undrat vad jag ska göra i stockholm. svar: min allra bästa barndomsvän som ni ser på bilden här uppe fyller 25 år imorgon. jag hatar att hon bor så långt bort, men det ger mig ju en anledning att ta en weekend till huvudstaden. känner att jag behöver bort ifrån allt plugg ett tag så det ska bli superskönt.

sitter just nu och lyssnar på en låt jag var fullständigt besatt av sommaren 2006. the deportees - arrest me til' it hurts. jag har inte alls varit festsugen de senaste dagarna, men när jag hör den här blir jag genast pepp. jag hoppas stockholm har lika galen sommarvärme som göteborg.

vad hittar ni på just nu?

bloglovin RSS Instagram