♥ ♥ ♥


källa
 
Välkommen underbara fantatiska efterlängtade och otroligt välbehövda semester! Har jobbat måndag-fredag hela sommaren och vid några tillfällen kändes det som att den här fredagen aldrig skulle komma. Men plötsligt var den här. De kommande dagarna ska jag inte göra många knop. Får finbesök i form av en av mina bästa vänner som bosatt sig x antal mil härifrån och planen är att ta det så där obeskrivligt lugnt och låta stressen som fyllt min kropp de senaste veckorna sakta men säkert rinna av.
 
Om en vecka sätter jag mig på ett plan till Mallorca. Sju dagar med sol, värme, luftmadrassflytande och färgglada drinkar. Kommer nog bli en fin semester det här.

NEWPärlkrage, sweater + läderbälte H&M / Converse
 
Igår flängde jag runt halva stan på jakt efter de perfekta vinröda conversen i rätt storlek. Efter x antal affärer och en alldeles för lång spårvagnsresa blev dem mina. Så värt det. Fick även med mig en enkel sweater från H&Ms herravdelning, pärlkragen jag bloggat om och ett vinrött läderbälte. Nu får shoppingen vänta till Palma. Där ska höstgarderoben förnyas en hel del.
 
Nu ska jag få i mig det sista av frukosten och gå bort till jobbet. Fyra dagar kvar till semestern, inte alls långt nu.

AND AT ONCE I KNEW I WAS NOT MAGNIFICENT

sweater Kenzo / keps New Era / skinnkjol Lindex / halskrage H&M / Converse / väska Céline / klocka MJ
 
Ungefär så här hade jag velat se ut idag. Tycker det är så jäkla snyggt att mixa olika stilar. Den sportiga med slarvig hästsvans och keps med pärlkrage och en lyxig väska över armen. Kepsen äger jag sedan länge och idag har jag tänkt gå på jakt efter ett par vinröda converse och den där förbannat snygga skinnkjolen. Egentligen borde jag hålla mig borta från shoppingen med tanke på att jag åker till Palma nästa fredag, men några undantag måste man ju få göra.
 

bloglovin RSS Instagram