I'M EASY LIKE A SUNDAYMORNINGadvent är nog det bästa med julen (som ni vet är jag ingen julälskare), men det är så mysigt med alla tända ljus och lugnet som kommer över en under första advent. hanna har precis gått härifrån efter lite adventsfika och filmtittande. de visade ju "ensam hemma" på TV idag, åh vad jag älskar den filmen. det är lika fascinerande varje gång att den där lilla skitungen kan klara sig ifrån inbrottstjuvarna (och det är lika korkat varje gång att han inte ringer polisen tidigare). men äh vem bryr sig, den är ju underhållande och mysig. resten av kvällen ska spenderas på sängen med chai latte + true blood. helt klart en oslagbar kombination. imorgon är det allt annat än sovmorgon så måste verkligen försöka somna tidigt.

vad gör ni ikväll?

DJURMÖNSTRAT VS. PREPPY


två väldigt olika (men åh så underbara) klänningar med rosetter från top shop. den svarta känns väldigt blair waldorf och den andra känns mer party. älskar det djurliknande mönstret på den silvriga. tänk att ha den på nyårsafton med svarta strumpisar och höga heels. nu har jag ju redan köpt min nyårsoutfit, men ändå. man kan ju alltid inspireras inför andra kommande fester.

vilken tycker ni är snyggast?

I WANT TO DO BAD THINGS WITH YOUhittade de här underbara bilderna igår
behöver jag säga att jag vill se twilight igen?

oj vad klockan blev mycket helt plötsligt. jag som var så stolt över att jag vaknade så tidigt idag har inte ens kommit upp ur sängen. har legat under täcket och tittat på the hills och true blood i tre timmar nu. jag älskar verkligen söndagar, så underbart att inte ha några planer alls utan bara ta dagen som den kommer. det enda jag har planerat idag är en lägenhetsvisning om två timmar. min syster och hennes pojkvän ska byta bort den här lägenheten mot en större till sommaren (hyr den i andra hand nu bara) och nu ska det komma några och titta om de är intresserade. vart jag ska ta vägen i juni blir ett annat problem. tänkte hinna med lite adventsfika också, det måste man ju.

vad har ni för planer för dagen?

bloglovin RSS Instagram