hemtenta + grekland = FRÅGESTUND


sådär ja. hemtentan har kommit (den ser som tur är inte omöjlig ut, men jäkligt tung), vilket innebär att jag kommer sitta med den tre dygn framöver. när jag lämnat in den på torsdag tar jag flygbussen direkt till landvetter och vidare till grekland. ska bli så underbart skönt med en veckas sol och bad, varma kvällar med paraplydrinkar och ren avslappning innan höstterminen drar igång. som ni kanske förstår blir det en längre bloggpaus från och med idag. måste fokusera på tentan till 100 % och nere i grekland vill jag bara koppla bort bloggen helt. kan vara skönt en stund.

men jag tänkte på en sak. ni måste ju så klart ha något att sysselsätta er med, jag kör en frågestund medan jag är borta. det finns säkert saker ni nya besökare vill veta om mig, eller kanske funderingar som ni "gamla läsare" har. så fråga på! svarar på allt när jag kommer hem.

ha det bra så länge ♥

white chicks har än så länge uppnått mina förväntningar


åh vad jag älskar den här bilden
så mycket att jag satte ihop den med sig själv

min syster gick precis hem. hon satt och halvsov i soffan och beklagade sig för att hon måste gå upp vid 06 imorgon, samtidigt som jag vek mig dubbel av skratt åt killarna i white chicks. har ungefär en halvtimme kvar på filmen, så ska väl se klart den. sen måste jag verkligen sova. imorrn kommer hemtentan, vilket innebär att jag måste vara uppe och redo att börja råplugga vid åtta. usch jag som verkligen inte är en morgonmänniska. är inte alls trött nu heller. får hoppas att jag blir det av resten av filmen, annars får det väl bli ett 24-avsnitt till eller något tills jag somnar av utmattning. men någon gång kommer jag förhoppningsvis somna. det gör man ju alltid.

det var förresten grymt gott med tacos, men som vanligt äter jag för mycket eftersom det är så förbannat gott, så nu ligger jag här med magont igen. likadant med de där jäkla puffarna igår. men men. någon dag lär man väl sig hoppas jag.tacokväll med syster + white chicks


jag idag. nyduschad och blöt.

nu börjar jag äntligen få lite kontroll på packningen. känns skönt, fast ja, jag har fortfarande halva garderoben i min säng, ni vet den där så kallade "kanske-högen". den har blivit lite större än jag hoppades på. men det löser sig till slut. åker ju inte förrän på torsdag, men imorgon får jag min hemtenta och då kommer det bli skrivande dygnet runt i stort sätt. så måste vara helt klar med allt inför resan ikväll, eller ja det mesta i alla fall.

min syster ringde precis och sa att hon var på väg hem till mig. trevligt, tänkte jag, då slipper jag ju plugga. det blir tacos och white chicks. såg den aldrig igår kväll som jag hade tänkt, så det får bli ikväll istället. nu har jag en aning höga förväntningar på den filmen efter att ha läst om den i era bloggar. jag ser framför mig hur jag liksom vrider mig av skratt på golvet för att den bara är sådär hysterisk rolig att man inte kan låta bli. jag kommer med en sammanfattning + åsikt om filmen senare ikväll. har en känsla av att mina förhoppningar är en aning för höga, eller vad tror ni? vi får väl se.

vad har ni för er ikväll då?bloglovin RSS Instagram