INSPIRATION . INSPIRATION . INSPIRATION


just nu är jag fullkomligt förälskad i balmains höstkollektion-09. sedan christophe decarnin tog över balmain för snart åtta år sedan har kollektionerna blivit snyggare och snyggare. älskar hur den hårda rockiga känslan blandas med stilrena detaljer som rosetter och raka byxor. något jag däremot inte förstår är varför modellerna måste vara så otroligt smala. visst, alla modeller på catwalken är i stort sätt size zero, men på balmains visningar känns de extra tunna. jag försöker dock bortse från det och bara njuta av kollektionen, som är helt fantastisk.

imorgon är det litteraturseminarium igen och jag har inte börjat förbereda mig än. så medan jag lägger mig i sängen och läser lämnar jag er med balmains visning, den bästa musiken just nu och kanske tidernas mest vackra photoshoot. lyssna, titta och njut.

YOU DON'T KNOW ME, YOU DON'T WEAR MY CHAINS1. har jag sagt att jag älskar kedjor och rutigt? 2. iste på soho

för några timmar sedan hade jag en otroligt grinig och sur besiktningsgubbe här vilket har resulterat i ett stort irritationsmoln i mig. helt plötsligt känns förstahandkontraktet inte lika nära och jag blir så förbannad. men det är väl bara att hålla tummarna och hoppas på att han är den enda griniga av hyresvärdarna. annars vet jag inte alls vad jag ska göra. nu ska jag däremot fixa mig en sallad med bacon+fetaost+avokado och kika på senaste gossip girl. synd bara att det inte håller samma höga klass som det gjorde under första säsongen.

för er som har missat det har jag skaffat en sida på flickr. tanken är att det ska bli lite som en portfolio, tids nog. kika gärna in om ni vill.

JAG VAR UNG NÄR JAG FANN GUD PÅ ETT DANSGOLV, EN STADIG PULS SOM HACKADE SIG INhar precis blivit väckt av telefonen (på min lediga dag) och med underbara anttila i högtalarna ligger jag just nu och trånar efter den här prinsessdrömmen från chicy. hade jag tagit studenten detta året hade jag inte tvekat en sekund. tänk er den med höga svarta klackar och sotade ögon. snacka om att vara vackrast på studentfesten.

den här dagen består än så länge inte av  några särskilda planer. på grund av ett golvarbete i trapphuset är jag instängd i min lägenhet mellan klockan 10-14 så det är väl bara att ligga kvar här i sängen. tänkte fixa mig lite frukost, se lite how I met your mother och bara njuta av lugnet ett tag. det är så härligt i början av en ny delkurs, det är ingen stress och inga krav (förutom att jag ska läsa tjugo sidor tills imorgon, men det kan jag ta).

vad gör ni idag?

bloglovin RSS Instagram