IN MY LAST BREATH YOU GONNA MAKE ME SAY YOUR NAME


foto: flickr.com

det här har varit en väldigt bra lördag. novellskrivande+träning+fikadejt visade sig vara en grymt bra kombination. och vet ni, i morse insåg jag att lalehs nya skiva me and simon har kommit ut på spotify. åh herregud vad jag älskar den människans förmåga att klä känslor i ord. och hennes röst ska vi inte ens gå in på. en av sveriges främsta kvinnliga artister, om inte den främsta. sitter under filten i ena hörnet av soffan med lalehs toner i bakgrunden och ett skolprojekt i händerna. det är i taket lyser stjärnorna som ska analyseras. jag läser den för tredje gången, men ändå tåras ögonen.

"om du dör mamma, då tar jag självmord. det gör jag
då tar jag självmord. nej, förresten. det heter inte ta självmord
det heter begå självmord och det heter ta livet av sig.
alltså. om du dör mamma, då tar jag livet av mig."

den här boken är så otroligt vacker och sorglig. men jag ska försöka att inte deppa ihop totalt under kvällen. det är ändå lördag, det är det inte alltför ofta.

vad gör ni ikväll?

THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTONwhat if i told you that instead of getting older I was getting younger than everyone else?

sorry, dålig uppdatering igår. jag fastnade i plugget och i den otroligt vackra berättelsen om benjamiin button. okej, tolv oscarsnomineringar var väl kanske att ta i (tretton var det visst), men det var det vackraste jag sett på länge. en forrest gump på 2000-talet och för första gången på länge kan jag säga att brad pitt är en riktigt bra skådespelare. tre timmar är lång tid i en biosalong, men det märktes knappt. jag blev berörd, jag skrattade, jag grät. behöver jag säga att jag rekommenderar den?

den här lördagen kommer bestå av novellskrivande+aerobic+fikadejt+ännu mer plugg.

vad har ni för planer idag?

DET KALLAS TVIVEL, DET DÄR SOM STÖR


jag saknar min chanel-fickspegel. precis en sådan här som cobrabruden speglar sig i. har vänt upp och ner på halva lägenheten men den verkar vara spårlöst försvunnen. dagens I-landsproblem verkligen. ska alldeles strax sätta mig på vagnen och gå på en föreläsning. och vet ni, sen är det helg, trots att jag har en hel drös med plugg att ta itu med. men ikväll blir det pluggpaus och benjamin buttons otroliga liv. jag tänker inte bryta min regel och helt plötsligt plugga en fredagskväll. det vore ju onödigt.

hur är det med er idag?

bloglovin RSS Instagram