NO MORE TEARS, YOU'RE INDIAN.


Om en vecka är det dags för den årliga Halloweenfesten igen. (Ja jag vet att vi är en vecka efter resten av världen). Förra året såg det ut så här. Här över ser ni en liten smygtitt på hur jag kommer se ut det här året. Får väl fixa lite krigsmålningar och lite fransar eller något också. Det blir nog bra det.

Nu: Desperate Housewives, Grey's Anatomy och fanta.

SHUT UP AND LET ME SEE YOUR JAZZ HANDS.


Foton: Nikon D5000, Tamron 17-50 mm.

Jag börjar komma i fas nu efter morgonens uppvaknande. Har strosat runt på stan med Jessica i några timmar. Främst i Haga. Åh underbara stadsdel. Söndagar brukar innebära fulla gator med massvis strosande människor hit och dit, men idag var det ovanligt lugnt. Om det berodde på det gråa och trista vädret eller det faktum att Göteborg befinner sig under terrorhot vet jag inte. Kanske var en blandning. Fick i alla fall med mig det jag skulle hem, och mina inredningsgener ökade en hel del i samband med att vi gick in i Haga Hem. Supermysig inredningsbutik med massa vitt, trädetaljer och lite romantiskt tema. Jag älskar ju sådant.

Nu hade jag tänkt ha en lugn kväll hemma i soffan. Lyssnar på My Chemical Romance för ovanlighetens skull. Inte alls min musikstil egentligen, men nya singeln Na Na Na är ju riktigt bra. Titeln är ju i och för sig lite mindre bra, men det är bara att ignorera. Nej nu ska jag fixa lite te, krypa ner under filten och fixa med lite bloggtrix.

...


Om knappt en månad är det jag och den här bruden som åker till Barcelona. Barca baby! Ojoj det kommer bli hur bra som helst. Julskyltning på la Rambla, sangria och el Clásico på någon av stadens alla pubar, lite turistande och en hel del shopping. Hallelujah! Låt tiden gå fort snälla.

Nu är planen att försöka ta mig in i duschen. Tänkte även försöka ta mig ner på stan en sväng för lite ärenden. Måste se om jag hittar något inför Halloweenfesten nästa helg. Ja vi firar en vecka för sent, precis som förra året. Fråga mig inte varför. Det jobbiga är att det krockar med Håkan Hellströms spelning på Scandinavium, så allra helst måste jag hitta någon lätt utklädnad som jag bara kan dra på mig på spårvagnen mellan konsert och fest. Har en liten idé men får se hur det blir. Nej duschen var det ja, later!

bloglovin RSS Instagram