HAPPY NEW YEAR


bilder: flickr.com

så lite tid så mycket att göra. måste bestämma vilken outfit jag ska ha ikväll (och beroende på det kanske gå till h&m och köpa lite prylar). måste duscha + locka håret + sminka mig och allt annat som hör därtill. en hel drös med plockmat ska förberedas så det är fullt upp här i stockholm idag. bloggen får därför vila tills jag har vaknat till liv imorgon. då är det ju nytt år, härligt.

gott nytt år allihopa ♥
(ha en underbar kväll + natt)

IF I HAD A LITTLE MONEY

1. två underbara klänningar jag nästan fick med mig ut från top shop 2+3+4. en bråkdel av allt jag ville ha från beyond retro.

nu har jag lite smått panik inför nyårsafton imorgon. helt utanför vad jag hade planerat att ha. nyårsblåsan har varit inhandlad och planerad sedan september, men nu vet jag inte alls. råkade få med mig en naturvit tyllkjol från beyond retro (den understa bilden) och med mitt nitbälte +glittriga mask tror jag det kan bli riktigt snyggt. nu är frågan, tyllkjol eller rosa sidenklänning. verkligen dagens I-landsproblem, men sådana problem är svåra de också.

om man bortser från mina outfitsproblem så är allt klart inför imorgon. maten + spriten är inhandlad så nu är det bara att ladda inför en grym kväll.

vad har ni för nyårsplaner?

TAKE ME BEYOND RETRO


beyond retro. ska ge mig ut och försöka hitta den här underbara affären. får väl se om jag går vilse på vägen, stockholms gator har aldrig varit logiskt placerade för mig. men jag ska nog lyckas hitta den och förhoppnigsvis gå därifrån med minst ett nytt plagg.

vad gör ni idag?

bloglovin RSS Instagram