SATAN I GATAN.


Vet ni vad, jag lever. All min lediga tid (vilket inte är mycket) spenderar jag med Veronica Maggios nya platta Satan i gatan. Nio av tio möjliga än så länge, vilket är galet bra efter bara någon dag. Ser ni förresten vart hon möjligtvis kan ha fått sin inspiration för framsidan? Kristen Bells photoshoot för Giant Magazine. Två blondiner och två stora ljusrosa tuggummibubblor. Blir ju knappt någon skillnad när man byter plats på dem. Men jag gillar det.

Nu ska jag slänga ihop en cheesecake inför lördagens valborgsfirande. Later!

IT'S AS COMMON AS SOMETHING THAT NOBODY KNOWS THAT HER BEAUTY WILL FOLLOW WHEREVER SHE GOES.


Foton: The Cobrasnake

Okej så här är det. Den här veckan är så sjukt planerad att jag inte direkt kommer ha tid med bloggen. Förutom heltidsarbete ska jag hinna med ett besök på restaurang Manana, några träningspass, VIP-kväll på Top Shop, semifinaler i Champions League, fikadejter, fredagsmys och slutligen valborgsfirande. Så jag lämnar er med en sådan där "åh-vad-det-känns-som-sommar"-låt och önskar er glad valborg. Ciao!

SNART VÅR SNART LÄTTAR MOLNEN SOM DU MÅLAT PÅ HIMLEN MIN.


Jag har hamnat mitt i en Oskar Linnros-besatthet. Igen. Kör skivan på repeat, tittar på det här klippet och tycker att han är snyggare än någonsin. Jag tycker även att i stort sätt varenda människa är snyggare än någonsin. Vart jag än går möter jag de där pojkarna med slitna acnejeans och slappa rutiga flanellskjortor. De där som verkar gå i ide under vinterhalvåret och som nu har vaknat till liv. Det är konstigt det där. Jag saknar inte att vara i ett förhållande, men jag saknar den där känslan av nyförälskelse. Den där känslan när hjärtat hoppar över ett slag varje gång mobilen visar ett nytt sms och den där känslan av att något väldigt nytt och spännande är på gång. Det skrämmer mig lite att den där känslan av att vara nykär aldrig går att behålla längre än max några månader. Plötsligt handlar allt om vardagsrutiner. Jag hatar det.

Nu ska jag fixa lite mat och placera mig i vågrät ställning i soffan. Har precis kommit hem från en 90 minuters lång power walk så är sådär underbart matt i hela kroppen. Ha en fin kväll!

bloglovin RSS Instagram