INSTAGRAM


Foton från Instagram. Nickname: addspirit

Som några av er vet använder jag instagram också. Här har ni lite blandat från senaste månaderna. Vill ni se mer så sök på addspirit och lägg till mig.

Tisdagspeppen jag hade igår har gått över till onsdagspepp. Känner att jag fortfarande har kvar endorfiner i kroppen efter gårdagens spinningpass och allt känns sådär allmänt lätt. Ja utan mina ben då som känns tunga som bly, men då vet jag i alla fall att de har arbetat. Ska alldeles strax sticka iväg till jobbet sedan blir det nog en lugn kväll.

Ha en fin onsdag ♥

EN DAGENS


Foto: Oracle Fox

Dagens tillstånd: Tisdagspepp! Vad det nu innebär. Känner mig äntligen sådär härligt utvilad och pirrig i kroppen.
Dagens utseende: Inte så avancerat. Svart tunn långkjol från American Apparel (♥), stickat, converse och slarvig hög knut.
Dagens önskan: Att våren kommer på riktigt till Göteborg så jag får byta ut dunjackan mot skinnjackan.
Dagens längtan: London om snart bara två veckor!
Dagens planer: Jobb till fem, en timmes spinning sen hem till ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars (ja jag är besatt).
Dagens materiella vill ha: Den här vackra Marc Jacobs-skapelsen som jag suktat efter i x antal år. Snart blir den min på riktigt.
Dagens inspiration: Oracle Fox. Se bara på bilden här över. Jag hade faktiskt mörklila toppar en gång i tiden och blir lite sugen på att göra något liknande igen. Ska jag?
Dagens roligaste: Det här klippet. Haha jag skrattar varje gång. How about cupcakes?! Yeeaah! Haha!
Dagens textrad: Där är en sjöjungfru, här är ett odjur. Där blommar fyrklöver, här växer otur. Du är känslokall, jag är känslosvall, men du förändrar allt. - Timbuktu
Dagens låt: Danny - Amazing. Inte för att den är den bästa just nu (i Melodifestivalen är den dock det) utan för att jag inte kan få ur den ur huvudet. Hur fasiken gör man?!

NÄR INGA SORGER FINNS KVAR VAD BLIR VI DÅ LYCKLIGARE AV?


Jag lovar att vara stark och jag lovar att vara god. Jag kan lova hela världen att jag står vid mitt ord. I en hundradels sekund tränger ljuset fram, och jag ser vad jag gör när jag är i din famn.
- Den svenska björnstammen

Jag har hittat en sådan där låt som ger mig lyckorus och gåshud på samma gång. Igen. Plötsligt händer det ni vet. Den här gången är det Den svenska björnstammens Mörkt kallt ljus och den är så vacker så det är galet. Körde den med hög volym i hörlurarna på vägen till jobbet i morse och efter bara några minuter var den där måndagströttheten borttrollad. Jäklar vad tur det är att man har musik.

Nu har jag precis kommit hem och placerat mig i soffan under favoritfilten. Ska fixa lite mat, se lite serier och bara ta det lugnt. Fick förresten precis veta att resan till Barcelona i maj nu är bokad. Kaching!

bloglovin RSS Instagram