VARDAGSLYX ♥


I veckan fick jag min första glossybox! Det känns ju hur lyxigt som helst att få hem en liten ljusrosa låda med en massa kosmetikaprover en gång i månaden. Den här gången var temat "naturen" och i boxen fanns duschkräm från Mádara, nagellack från Loréals nya serie, handkräm från L'Occitane, Burts Bees nagelbandskräm (den gör mirakel!) och ett läppbalsam från Gorilla & Friends som luktar sommar. Är supernöjd med alla grejerna. Små godisblommor fick man också som jag för tillfället sitter och tuggar på.

Boxen kostar 139 kr per månad och pengarna dras från kontot på angivet datum. Hur enkelt som helst! För mig som älskar olika skönhetsprodukter så är det här helt perfekt. Läs mer och beställ här.

Idag är jag förresten sådär härligt lyckorusig hela tiden. Vaknade upp till sol och klarblå himmel, körde ett stenhårt träningspass fullt med endorfiner och ska spendera resten av eftermiddagen/kvällen i totalt lugn hemma i lägenheten. Precis vad jag behöver efter sju arbetsdagar i sträck.

TRÄDKLÄTTRING


Foto: Jag, Nikon D5000. Tagna i Malmö sommaren 2011

Jag älskar de här bilderna. En av mina allra bästa är i full färd att bestiga ett träd i jakten på lite bär. Vad jag minns blev det inga, men det var en av sommarens bästa dagar. Utan tvekan.

En annan sak som jag älskar är att hon i trädet äntligen kommer hem från Australien på söndag. Som jag har saknat henne! I några veckor framöver blir hon även min inneboende, mycket trevlig. Innan det blir söndag tänkte jag inte göra så mycket. Idag är det stängning på jobbet som gäller. Imorgon tänkte jag bara njuta av att vara ledig och ta dagen som den kommer. Får hoppas på lite sol också.

Vad hittar ni på i helgen?

HUR LÅNGT MAN ÄN HAR KOMMIT HAR MAN ALLTID LÄNGRE KVAR


Alltså förlåt om jag tjatar om den här låten, men jag kan för tillfället inte tänka på så mycket annat. Den spelas i mina hörlurar, den spelas ur mina högtalare och den går på repeat i mitt huvud konstant. Jag har sagt det förut, men Kent gör något med mig som jag aldrig riktigt kommer förstå. De drar in mig i en verklighet där det känns som någon har ryckt ur mina tankar och känslor och fått ner det i ord. En verklighet där jag ständigt går med ett lyckorus. Den här låten är inget undantag. Det var kärlek vid första lyssningen och rysningarna kom redan efter några sekunder. En av favoritpassagerna:

Vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer, och som inte kommer hända. Det är bara en vag känsla av att någonting gått förlorat, att vi slösat vår bästa tid på missunnsamhet. Längre har vi inte kommit.

Älskar det. Nu räknar jag ner till 25 april när hela albumet släpps.

Förutom min Kentbesatthet händer det inte så mycket utöver det vanliga. Ska alldeles strax gå till jobbet. Därefter blir det fikadejt med en fin vän följt av ett spinningpass. Så nu har ni full koll.

bloglovin RSS Instagram