Min ungdom kommer aldrig igen, jag har så mycket förstånd att förlora än.


Foto: Mark the Cobrasnake

Vet ni  vad, jag har fått förlängt kontrakt på jobbet. Hallelujah världen! Hösten känns just nu så där skönt säkrad och skolan får vänta ännu ett halvår, möjligtvis ett år. Jag är långt ifrån redo att återigen sätta mig i de där föreläsningssalarna och spendera all "ledig" tid full med ångest över allt jag egentligen borde göra. Sedan trivs jag hur bra som helst på jobbet också så det här kommer nog bli en bra höst. Tänkte fira det hela genom att lägga mig i soffan med en splitter ny säsong av Australia's next top model och en skål med glass. Wonderful.

Imorgon kommer förresten mina föräldrar på besök. Till och med söndag ska vi trängas i min lilla etta och busa en himla massa med min älskade systerson Julian. Som ni kanske förstår lär jag inte ha tid med några uppdateringar, så vi hörs på söndag igen. Ciao!

Dagens.


Dagens humör: Inte lika utvilad som igår, men relativt på topp ändå.
Dagens utseende: Svart långkjol, slapp t-shirt, bandana a la Axl Rose, massa ringar och vita converse.
Dagens planer: Jobb 8.30-17, sedan hem och panikstäda lägenheten lite inför mina kära föräldrars tre dagars besök imorgon.
Dagens vackraste: Det här dör jag lite inombords av varje gång jag lyssnar på.
Dagens längtan: Ge mig nästa helg nu. Min Kent-abstinens börjar bli outhärdlig.
Dagens roligaste: Reklamen som jag verkar vara sist i världen med att upptäcka, men herregud vad klockren den är.
Dagens inspirationskälla: Elin. Bättre fotoblogg får man fan leta efter. Blir ständigt inspirerad och taggad att fortsätta utveckla mina fotokunskaper.
Dagens önskan: Att jag får förlängt kontrakt på jobbet och därmed slipper leva på nudlar och vatten efter sista augusti.
Dagens måste: städa, städa, städa.
Dagens besatthet: Precis som alla andra dagar den här låten. Inget ni inte visste antar jag.
Dagens textrad: "Du är inte en i mängden, men jag är en utav de få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden" - Daniel Adams-Ray

You better run for the hills before they burn.


Idag blir det en mix av h&m, Gina Tricot, Indiska och Converse. Jordnära färger kombinerat med tight långkjol och lite färgchocker runt halsen och på fötterna. I like. Allt utom just halsbandet och skorna är för övrigt nyinflyttade i den redan proppfulla garderoben sedan igår. Kanske borde ta tag i projekt: "rensa ur kläder du aldrig använder", men det brukar ändå bara sluta i att jag slänger två gamla linnen och behåller resten. Då känns det lite meningslöst.

I natt har jag faktiskt äntligen fått sova ut. För första gången på vad som känns som en evighet ville jag inte dra täcket över huvudet och somna om när klockan ringde. Har till och med tagit mig ur sängen och bort till soffan. Nu blir det en lång frukost framför Californication innan det återigen är dags för jobb. Ciao!

bloglovin RSS Instagram