IT'S ALWAYS DARKEST BEFORE THE DAWN

Sommar 2011. Foto: Jag, Nikon D5000 Tamron 17-55 mm.
 
De två senaste dagarna har bestått av jobb och semifinalstittande i fotbolls-EM. Har knappt varit ensam en enda sekund så bloggen har lite fått hamna åt sidan, och det blir inte direkt bättre under helgen. När klockan slår helg klockan fem i eftermiddag sätter jag mig på ett tåg ner till mina föräldrars sommarstuga på andra sidan landet. Kusinens 30-årsfest väntar och förutom det är planen enbart att andas och ta det lugnt. Kan behöva det känner jag.
 
Är tillbaka med vanliga uppdateringar nästa vecka så tills dess önskar jag er en fin helg.
 
Finns på Instagram under tiden, användarnamn addspirit.

OM HIMLEN FINNS ÄR JAG FÖRLORAD

Idag kom solen tillbaka till Göteborg på riktigt. Mötte upp Hanna direkt efter jobbet, köpte med oss engångsgrill och en massa gott och placerade oss på filten på min innegård. Hur härligt som helst. Den där känslan av att solstrålarna bränner på huden är otroligt behövlig. Mer sådant tack.
 
Nu har Hanna åkt hem och jag sitter och kollar på en deckare på TV4. Tänkte försöka somna tidigt ikväll för en gångs skull, får väl se hur det går med det. Nej nu var visst reklamen på TV slut så ska fokusera lite. Ciao!

YOU'RE JUST LIKE A DREAM


Herregud vilken drömskapelse det här är! Tänk att springa omkring i den med bara brunbrända ben och storlockigt utsläppt hår. Tror att vi hade skapat en fin sommar ihop vi två. Kostar dock över 1000-lappen vilket känns lite för saftigt, men man kan ju alltid drömma.
 
Idag har jag varit totalt orkeslös, och det blev ju inte bättre av att jag slängde mig i soffan omedelbart när jag kom innanför dörren strax efter fem. Tror jag stannar här ikväll. Har lite grejer jag måste fixa på nätet, lite räkningar att betala och sådant där annat skoj. Sedan blir det att däcka framför de sista avsnitten av Girls. Alltså den serien är så jäkla rolig så jag dör ibland. Den måste ni se!

bloglovin RSS Instagram