time to party!

nu är jag äntligen klar med allting. brukar aldrig vara klar i sån här god tid. har redan hunnit fixa allt med outfiten, sminka mig, städa undan det värsta och hälla upp snacksen i skålar. så nu sitter jag här med en cider och diggar håkan hellströms nya skiva. kan det bli mer party? synd bara att det är så kallt ute. får känslan av att det är sommar när jag lyssnar på honom.
image730
nä nu blir det fest! hoppas ni också svänger era lurviga hela natten. haha jag hatar det uttrycket, men jaja. ha så bra allihopa vad ni än gör :)

lite shopping förgyller lördagarna

nu har jag ganska precis kommit hem från stan. det blev lite shopping ändå, visar det sen när jag orkar. blev en lite "major accident" på h&m också. skulle testa en superfin glitterögonskugga men det slutar med att jag får hela burken över mig, vilket innebär att mina vita tygskor nu ser ut som att de blivit doppade i tegelbrunt pulver. hoppas verkligen det går bort i tvätten. jag har massa att fixa här nu innan folket kommer ikväll. måste städa lite i alla fall, även om jag inte hinner fixa allt, sen måste jag hinna duscha, fixa naglarna och sådär. och förhoppningsvis också hinna se nyaste avsnittet av top model.

vad ska ni hitta på ikväll? ♥

lördag - dags att fixa fram festhumöret


gud vad jag älskar den här videon! låten är också skitbra, men videon får mig att skratta högt för mig själv varje gång. ett perfekt låttips om man vill bli på festhumör men känner sig lite slö och så. det går inte att sitta still till den här!

undrar hur många omtagningar de fick ta innan det satt som det skulle...

bloglovin RSS Instagram