IF YOU'RE LOOKING FOR SOMEONE TO WRITE YOUR BREAKUP SONGS ABOUT

Jag älskar detta. Har lyssnat på repeat de senaste dagarna och blir lite ledsen att de nu ska ta en (i och för sig jävligt välförtjänt) paus vilket gör att jag inte vet när jag kommer få höra den live. Om tre veckor släpps hela albumet Made in the A.M. Första albumet med en man kort och även om Zayn (enligt mig) var den absolut bästa så kommer det här bli grymt. Helt övertygad.
 
Om ett par timmar är jag klar med 13 dagar-i-rad-på-jobbet och går på långledigt i tre dagar. Då blir det Stockholm med familjen, fint det.
 

AUTUMN WANTIES

från: Dry Lake, H&M, NLY trend, Lindex, Prada och Gina Tricot 
 
Har sådant jäkla shoppingsug just nu så det finns inte. Finns så mycket snyggt överallt, bland annat det här. Halsbandet är på väg hem till mig och funderar starkt på att klicka hem även tröjan. Och kanske skorna. Och kanske...ja ni hör. Det är lite moment 22 att försöka spara pengar samtidigt som jag vill fylla på garderoben. 
 
Vet ni, vi lyckades till slut få biljetter till Håkan nästa sommar, men herre jäklar vilken k a o s det blev. Var på riktigt helt slut resten av dagen efteråt. Men sååå värt det. 

ULLEVI. 4 JUNI. 2016.

Jag missade Håkans förra (och första) gång på Ullevi. Istället befann jag mig i London på Wembley Arena framför ett par andra favoriter One Direction. Aldrig ångrat mitt val, men fan vad surt det var att två av mina absoluta favoriter var tvungna att välja en och samma helg.
 
Tror ni då att jag blev lycklig när nyheten idag kom om en till Ullevi-spelning nästa sommar?! Herregud jag har gått i lyckorus sedan jag fick veta. Och det där att få dela detta med mina finaste (och sisådär 70 000 till). Där snackar vi magi. 
 

bloglovin RSS Instagram