TRUE GRIT / 127 HOURS.


Pics: Imdb

Igår blev det söndagsfilm gånger två. Först True Grit i biosalongen och sedan 127 hours under duntäcket i sängen. Oscarsbelönade båda två och jag har inte direkt svårt att förstå varför. Välskrivet manus, riktigt vackert foto och framförallt otroligt starka skådespelarprestationer. Har ni inte sett dem - se dem.

Sorry för dåligt uppdaterande under helgen förresten. Spenderade både lördag och söndag på jobbet (fjärde helgen på rad) och de få timmarna då jag var ledig passade jag på att umgås med mina kära vänner. Nu är det tre dagar till på jobbet sen drar jag till London. Det är ju hur snart som helst. Ska slänga i mig lite frukost och sen ner på stan för lite ärenden innan jag placerar mig på kontoret. Later!

IT'LL BE A DAY LIKE THIS ONE WHEN THE WORLD CAVES IN.


Klänning - Lavand (köpt på Foji) / Halsband - Glitter / Örhängen - H&M

Det där med shoppingförbudet inför London gick ju käpprätt åt skogen skulle jag vilja påstå. Men det gör inte så mycket, jag överlever nog. Sjukt nöjd är jag i alla fall. Klänningen var på rea och den känns så otroligt mycket jag. Tänker mig vita converse, bara ben, min stora svarta hatt och jeansjacka. Ja, när värmen kommer då. Just nu får det fungera med slitna boots, strumpbyxor och något stickat. Smyckena lär användas flitigt redan nu. Kombinationen stort och "smutsigt" silver är oslagbar i alla lägen.

Spenderar som vanligt den här lördagen på jobbet. Några timmar kvar sen blir det fajitakväll med Hanna. Varje gång jag hör ordet fajitas börjar jag skratta högt för mig själv. Här har ni anledningen. The only thing weird would be if someone don't like mexican food 'cause I'm making FAJITAS! Haha. Trevlig lördag nu!

IF ALL OF OUR DAYS ARE NUMBERED THEN WHY DO I KEEP COUNTING?


Frukost på stan borde vara ett regelbundet inslag tycker jag. Så himla mysigt. Vi lyxade till det med både scones och cupcakes, och det är inte förrän nu jag börjar känna ett litet hungersug igen. Tänkte slänga ihop lite stuvade makaroner och kryddstark korv. En riktigt fin fredagsmiddag á la husmankost. Resten av kvällen ska spenderas i vågrät ställning i min älskade soffa. Är precis hemkommen efter att ha spenderat de senaste fem timmarna som barnvakt åt min systerson Julian. Herregud är helt slut. Det där med barn på heltid är inte något jag planerar inom någon snar framtid, men så här lite timmar då och då är det ju supermysigt.

Det här körs för tillfället på repeat ur mina högtalare. Var nog lite osunt besatt av den låten för x antal år sedan och nu verkar jag ha hamnat där igen. Inte mycket att göra åt saken. Ha en fin fredag. Ciao!

bloglovin RSS Instagram