NOTHING IS REAL, EVERYTHING IS POSSIBLE.


Mr Nobody. Åh vad jag gillade den här filmen. Känns lite som en perfekt mix av Forrest Gump och Inception och jag älskar sådana där filmer som inte lägger alla korten på bordet utan låter en tänka själv. Kortfattat kan man säga att det är en film om livets alla val. Om fjärilseffekten, kaosteori och hur allt påverkas beroende på de beslut vi tar. Det är en film med tre olika livshistorier i en och samma person, och jag tror jag slutar där. Skulle kunna skriva hur mycket som helst, men jag är säker på att jag bara skulle trassla in både mig själv och er. Så jag säger så här - se den. Punkt slut.

Nu ska jag se kvällens Solsidan och krypa ner under duntäcket. Sovmorgon imorgon, oh happy day!

MR NOBODY.


Ikväll blir det jag och självaste Jared Leto. En av universums hetaste människor utan tvekan. Har velat se hans senaste film Mr Nobody ett bra tag och jag har ingen som helst förklaring till varför det inte blivit av. Så i samma sekund som jobbet släpper hem mig är det jag som bänkar mig framför TVn med gårdagens marängsvissrester. Ciao!

ÖVER TAKEN SLOCKNAR STJÄRNOR VI INTE VISSTE FANNS.


Det här smällde jag och Lovis i oss igår. I mängder ska tilläggas. Är tveksam om jag över huvudtaget lyckas få i mig någon frukost, men ska väl ge det ett försök i alla fall. Idag är det jobb som vanligt igen. Underbart. Ser väldigt mycket fram emot när klockan slår sex och jag kan placera mig hemma i soffan under filten framför någon serie. Livet är allt bra okomplicerat under vinterhalvåret.

Lyssnar för övrigt en hel del på det här just nu. Vackraste, vackraste Jonathan Johansson har gjort det igen. Tack för det.

bloglovin RSS Instagram