det skulle ju va dans, dans, dans!

image445
sådärja, då var jag faktiskt redan klar. eller nästan iaf. såhär snabb har jag då inte varit på länge :) har håkan hellström på högsta volym just nu så börjar verkligen komma in i partystämningen. ska skynda på mina grannar lite så vi kan gå och köpa pizza. är så grymt hungrig! har inte käkat något på hela dagen, inte så smart. men en pizza kommer säkert göra så jag piggnar till och orkar dansa hela natten.

hoppas ni får en grymt bra fredagkväll så hörs vi imorgon (eller kanske inatt om jag är pigg).

ciao


förberedelserna har börjat på allvar

nu jävlar är det snart dags för skottfest! är så otroligt festsugen så det ska bli skitkul :) har fixat lite snittar och bröd och så (vuxenpoäng på det eller vad?) nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig och sminka mig och sådär. sen måste vi fixa bål och lite annat. det är fullt upp men det är bara kul :) ska iväg och köpa lite pizzor sen som vi ska dela på. kan vara bra att käka nåt innan man  hugger in på alla alkohol som vi har just nu.

nä nu måste jag gå igenom min garderob och hoppas på att jag hittar något jag blir nöjd över.

BUS ett måste för kvällen

för er som läser min blogg vet ni att jag är lite smått besatt av ACOS selftanning lotion. idag tänkte jag faktiskt skippa den och köra på en "riktig" BUS istället som gör mycket resultat med en gång.
image444
hittade den här förra sommaren och den är verkligen superbra! det är bara att spraya på och vänta. man behöver inte ens kladda med den och bli helt gul om händerna. färgen är mer bronsaktig än de flesta andra jag provat där man blir mer gulbrun. älskar den! :)

bloglovin RSS Instagram