THE THOUGHTS THAT I'M LEFT WITH IS MAKING SUCH A MESS.


Det finns vissa låtar som liksom följer med genom hela livet. Sådana där låtar som du aldrig någonsin kommer tröttna på trots alla tusentals lyssningar. Det är sådana som behövs när du behöver den där extra energin och styrkan. Här har ni mina.

Razorlight - Vice. Laleh - November. Royksopp - What else is there? Babyshambles - Albion. The Killers - Mr Brightside. Håkan Hellström - Tro och tvivel. Bloc Party - Flux. Bruce Springsteen - Badlands. Le Sport - Tell noone about tonight. Pixies - Here comes your man.

Det är en jävla tur att man har musik.

MAY THE ODDS BE EVER IN YOUR FAVOR.


Alltså jag tror seriöst inte att jag har längtat efter något så mycket som jag längtar efter den här filmpremiären. The Hunger Games. Baserad på första boken i en trilogi av Suzanne Collins och jag vet inte när jag senast läste så intensivt och hängivet. Jag var så fast i historien att jag konstant drömde om vad som skulle hända. Det är nu ett halvår sedan jag läste ut sista delen och jag är fortfarande helt hänförd.

Detta är en framtidshistoria om liv och död. Och självklart kärlek. Det är en historia om ett land som delats upp i olika distrikt helt och hållet kontrollerade av centralmakten. En gång per år arrangeras hungerspelen. Två ungdomar från varje distrikt skickas till en arena som kan bestå av i stort sätt vad som helst. Allt direktsänds dygnet runt. Spelets regler - den som överlever får åka hem.

Det här är så spännande och gastkramande att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Snälla läs dem, ni kommer absolut inte ångra er. Och gör det innan 23 mars 2012 för då är det dags för biopremiären. Åh låt tiden gå fort.

DET ÄR EN ANNAN MORGON, MEN VI HAR VARIT HÄR FÖRUT.


Godmorgon! Bloggen ligger lite halvt på is nu för tiden. Lite för att mitt psyke inte är hundra procent just nu, men även lite för att jag saknar den där inspirationen jag brukar ha. Det kanske går hand i hand det där, vad vet jag.

Jag lever i alla fall och har startat den här lediga lördagen med min älskade Sex and the city-box. Tänkte ligga här under duntäcket med en kopp te och bara vara en stund. Sen blir det vinterjacksletande med syster på stan följt av restaurangbesök och utgång med vännerna. Blir fint det. Vad har ni för helgplaner?

bloglovin RSS Instagram