att bära (fejk)päls eller inte, det är frågan


pratade ju om en väst jag blivit lite småkär i på zara idag, remember? i alla fall, här är den, och jag är lika kär som innan. problemet är att jag inte riktigt vet om jag är en västmänniska. hur vet man det liksom utan att prova? har funderat på hur jag skulle kunna matcha den. jeans är ju alltid snyggt, men är ingen jeansmänniska. har mest klänning och kjol, men det kan nog funka det också. en tunnare klänning + tjocka strumpbyxor + varm cardigan + väst? sen så är jag ju egentligen ingen pälsmänniska heller, men jag vet inte, fastnade för den här. den känns lite MC-inspirerad + att den inte är så "pälsig" om man jämför med många andra pälsvästar. kragen tänker jag i så fall ha uppfälld, det syns inte riktigt här, men den är jättestor och mysig. och självklart är den fejk, något annat går inte.

vad tycker ni? ska jag slå till?

idag är jag rosa + killarna har tagit över idoldet kändes som en rosa dag idag
med rosa tygskor + rosa halsband + blommor
mitt i allt höstrusk behövs lite färg

herregud vad skönt med en kväll utan plugg. har egentligen hur mycket som helst att göra, men jag tyckte jag kunde unna mig en fri kväll efter att ha klarat av en tenta och en redovisning idag. eller vad säger ni? måste försöka börja ta hand om mig själv nu (mammas ord, inte mina egna) så en ledig kväll med mig själv kändes som ett bra val. funderar på att se senaste gossip girl, eller kanske käka lite choklad och läsa någon modetidning. har köpt på mig ett lass som jag inte ens har hunnit öppna och ikväll är en sådan kväll när jag har tid. eller så fastnar jag helt enkelt här i bloggandet men den här gången med gott samvete. förresten, antar att ni såg hur killarna tog över idol idag? elias var helt jävla underbar (ursäkta svordomen). vart har han hållit hus innan liksom? tydligen har han samlat på sig all sin energi och laddat för det här. all cred till han. lars var också helt otrolig. jag fick rysningar. och johan behöver jag väl inte ens nämna? ni vet vid det här laget att jag älskar honom. närvaron, känslan, inlevelsen, låtvalet, ja allt. för guds skull skicka inte hem han. jag tror tyvärr jesper kan åka. han kan bättre så vore kul att få se mer. nä ut med kevin eller robin b, helst kevin för robin kan nog också bättre.

vem tycker ni var bäst ikväll?
och vem tror ni åker?

den här kvällen tillägnar jag dig bloggensom ni märker så blir det ingen klassfest för mig ikväll, är inte alls på humör så det blev träning med syster istället. kom precis hem och är sådär härligt utmattad, ni vet som man blir ett hårt träningspass. har hunnit duscha, dragit på mysbyxorna och bänkat mig framför TVn. den här kvällen får du bloggen, 100 %, all time. om en minut gäller det för killarna i idol att briljera. jag är nästan helt säker på att det kommer bli bättre ikväll än igår. var riktigt besviken på tjejerna, de berörde mig noll så nu får fan ribban höjas. ska fixa lite knäckebrödmackor på 30 sekunder nu.

vad gör ni ikväll?

bloglovin RSS Instagram