NOW IN SOME WAY SHAKE THE EXCESS

Just nu älskar jag den här låten. Jag älskar hur den ger mig energi och hur den får mig att känna mig upp över öronen förälskad. Jag älskar även det faktum att det imorgon äntligen är säsongspremiär av Dexter. Jävlar i mig vad jag har längtat med tanke på säsongsfinalen sist! Vad jag inte älskar är hur jag har börjat flagna över hela kroppen efter mina dagar i Spanien. Inte vackert.
 
Nu ska jag bocka av storhandling på att göra-listan och fixa några andra ärenden innan jag senare ikväll placerar mig i biosalongen framför filmen Looper. Perfekt på en söndag.

NEW

Igår köpte jag någonting som kommer underlätta mitt liv något obeskrivligt. En plattång och locktång i ett. Liksom hur bra är inte det?! Det bästa är att den inte ger de där korkskruvslockarna utan mer de där lite halvstyriga Hollywoodlockarna. Ja i bruksanvisningen i alla fall. Planen är att inviga den på lördag så vi får väl se om den motsvarar mina förväntningar.
 
Idag är jag som vanligt helt slutkörd och hela mitt huvud känns ungefär som en mosad banan. Ska försöka få ihop något ätbart, se säsongspremiären av Revenge och sedan somna tidigt. Imorgon är det fredag och då tänker jag banne mig vara piggare än jag är idag. Så är det bara.

I WILL WAIT FOR YOU

Den här underbara jackan är just nu på väg hem till mig i hopp om att göra hösten och mörkret lite roligare. Älskar detaljen med den vita spetskragen, som man självklart kan ta av när man känner för det. Hoppas bara den är lika fin i verkligheten som den är på bild. Finns att köpa här .
 
Annars har jag inte så mycket att säga idag. Eller jo, Mumford & Sons och Moneybrother har precis släppt nya album. Ytterligare något som gör mörkret lite lättare.

bloglovin RSS Instagram