HÅNA OSS VI RÖR OSS NI STÅR STILL


Det här var på riktigt en av de mest magiska konserter jag någonsin varit på. Och jag har varit på många. Kent på Trädgår'n i Göteborg där allt liksom blir sådär underbart intimit och hjärtskärande. Exakt på planerat klockslag går de på scenen och inleder med magnifika 999. Hur långt man än har kommit har man alltid längre kvar. Därefter nytt blandat med klassiker så som Celsius, Kevlarsjäl och VinterNoll2. Jocke skämtar om nakenpoker, Göteborg-vs-Stockholm och att våga säga emot och publiken är som små marionettdockor som följer minsta lilla rörelse. När varenda person i den stekheta lokalen lyfter upp armarna från sida till sida (som på beställning) under 747 är jag nog inte ensam om att tänka att nu kan det verkligen inte bli bättre. Men det kan det. Avslutande Mannen i den vita hatten (16 år senare) tar alltid andan ur mig, varenda gång. Älskling vi ska alla en gång dö. Löjligt vackert.

Det här är magi och något jag kommer leva på länge. Ja till 14 juli då jag står där framför dem igen. Underbart.

MIN VÄN JAG HÖR EN SÅNG I DINA ANDETAG


Det har nästan gått två år sedan jag såg Kent live sist. Alldeles för länge om ni frågar mig, men ikväll blir det ändring på det. En intim klubbspelning i Göteborg och hela jag består av en enda stor lycko-pirr-rus-i-magen-känsla. Det kommer bli helt fantastiskt. Och det bästa av allt - i juli står jag där framför dem igen. 2012 kommer bli ett magiskt år.

För övrigt så har jag väldigt lite tid för bloggen den här veckan. Direkt efter jobbet imorgon sätter jag mig på en buss ner till Malmö. En av mina allra finaste barndomsvänner är nu officiellt färdig sjuksköterska och det ska självklart firas. Inte riktigt säker på när jag kommer hem, sådant får man märka helt enkelt. Men då vet ni i alla fall förklaringen till varför det blir tyst här i några dagar.

MÅNDAGSLYX


Det här har varit en fin måndag. Efter jobbet åkte vi och fixade lite take away från favoritrestaurangen Manana och placerade oss i trädgården. Alltså deras baconlindade dadlar och kycklingspett är ta mig fan bland det bästa som finns! Skulle kunna äta det varje dag och inte tröttna. Jag lovar. På vägen hem stannade vi för lite spontan kvällsshopping och jag utökade min garderob med två nya klänningar. Hur nöjd som helst.

Nu ska jag läsa igenom era kommentarer innan jag lär däcka framför någon TV-serie. Ha en fortsatt fin kväll!

bloglovin RSS Instagram