DET KOMMER ALDRIG VARA VI, NEJ HUR HÖGA VI ÄN BLIR.


Foto: Lina Scheynius

Vet ni vad, jag har fått årets första myggbett. Det är nästan så man njuter av det där irriterande kliandet bara för den där känslan att sommaren är riktigt nära. För det är den nu. Vad jag inte njuter riktigt lika mycket av är vetskapen att jag kommer spendera tjugofem dagar av trettio möjliga på jobbet den kommande månaden. För normala människor innebär juni en hel drös av röda dagar som i sin tur innebär ledighet. För mig är det månaden där jag frivilligt anmält mig till en hel drös av övertid. Så jag får skylla mig själv och tänka på alla tusenlappar som kommer trilla in på kontot utöver min vanliga lön lagom till jag går på semester i början på augusti. Då kommer det vara värt det, utan tvekan.

Vad jag försöker säga är väl egentligen att bloggen kommer bli lidande. Kanske till och med värre än den lider just nu. Ni får nöja er med lite sporadiska uppdateringar helt enkelt. Så jag lämnar er med hjärtskärande vacker musik. Ciao!

CAN YOU COLORIZE MY LIFE I'M SO SICK OF BLACK AND WHITE.


H&M / Top Shop / Vivistyle / Chanel

Här har ni en bråkdel av det jag för tillfället suktar efter. Mycket färgglatt och flickigt med inspiration från 50-talet. Känns som det är dags att byta ut alla svarta klänningar från klädställningen nu lagom till sommaren. Om den behagar komma på riktigt någon gång.

Idag är jag segast i stan. Firade Barcelonas underbara och galet välförtjänta vinst halva natten och åh så härligt det var. Och helt klart värt det. Ska slå på någon serie, mixa ihop en smoothie och krypa upp i soffan. Jag tror det kallas söndagsmys. Uppdatering: Ändrade planer. Sticker iväg och kikar efter balkongprylar istället. Soffan finns nog kvar om några timmar.

IF FOOTBALL WAS RELIGION THEY WOULD BE GODS.


Så här såg det ut för två år sedan. Champions League-final mellan Barcelona och Manchester United där spanjorerna näst intill körde över engelsmännen. Det är lite det här jag hoppas få återuppleva ikväll. Samma lag möts i ytterligare en Champions League-final och jag planerar att se den tillsammans med vänner framför en storbild med en öl i handen. Vad som händer sedan beror nog lite på resultatet i matchen. Vi får se helt enkelt.

20.45 ikväll går startskottet. Missa inte det.

bloglovin RSS Instagram