YOU'RE A SKY FULL OF STARS I'M GONNA GIVE YOU MY HEART

Foto: Jag, Nikon D5000 Tamron 17-50 mm

Så var man hemma i Göteborg igen efter en vecka i Turkiet. Har haft det hur fint som helst och verkligen haft en sådan där underbart lugnande semesterkänsla i kroppen. Långa dagar vid poolen, x antal cola lights som mot sena eftermiddagen byttes ut mot tropiska drinkar och vodka lemons (jag älskar all inclusive), en massa god mat och balkonghäng framåt kvällen. Hade även en sådan där superfin födelsedag med överraskningar och fina presenter. Tack igen vännen! 
 
Imorgon blir det tillbaka till verkligheten igen med jobb och rutiner. I två veckor. Sedan åker vi igen. I love it. 
 

WE COULD JUST RUN THEM RED LIGHTS

foto: Wildfox

Vet ni vad, om bara några timmar placerar vi oss på ett flygplan igen. Jag och min andra hälft. En vecka i Turkiet för att fira min födelsedag på måndag och för att bara vara. Ni vet dricka rosévin mitt på dagen, plöja svenska deckare i solstolen och äta en massa gott. Åh vad jag älskar att resa!
 
Jag lämnar er med tre favoriter just nu: Tiësto - Red lights / Coldplay - A sky full of stars / Kent - Skogarna 
 

YOU KNOW I'LL BE YOUR LIFE, YOUR VOICE, YOUR REASON TO BE. MY LOVE, MY HEART IS BREATHING FOR THIS

Breakfast in bed. Försöker proppa min kropp full med massa vitaminer så att den ska vakna till liv igen. I två dagar har jag levt i någon slags dvala där jag sovit alldeles för många timmar och haft svårt att få i mig någon form av näring (utan att den vill komma upp igen). Idag känns det dock bättre så jag är hoppfull. Ligger under duntäcket och ser på Made in Chelsea varvat med lyssnar på detta på repeat. Idag är det exakt en månad kvar tills vi står där inne på Wembley. Min känsla inför det är ungefär så här: Aaaaaaah! 
 

bloglovin RSS Instagram