JUST WHAT I WANT SO WHEN WE MOVE YOU MOVE

Jag gick lite bananas på träningskläder och myskläder i London. Nya tights, hoodies, träningstoppar och mysbyxor från Adidas, Hollister och Nike. Jag tänkte att det är lika bra att passa på när priserna är lägre än här hemma. 
 
För övrigt ligger jag halvt däckad hemma under filten och mår så där allmänt skit som man bara kan göra av en rejäl vinterförkylning som vägrar släppa taget. Jag ser på Made in Chelsea, kör detta på repeat och häller i mig x antal koppar te med lite för mycket honung och citron. Det börjar bli riktigt riktigt långtråkigt. Ikväll får jag i alla fall sällskap framför semifinalen av Idol (ut med Kevin nu snälla) så det är väl alltid något. 
 

SOME SNAPSHOTS

foton: Jag, Nikon D5000 Tamron 17-50 mm
 
Okej den där så kallade bildbomben jag lovade er förra veckan kanske inte riktigt blev som den skulle. Under våra fyra dagar i London hade jag med mig kameran i ungefär fyra timmar sammanlagt, därav inte lika många foton som vanligt, men jag väljer att se det som att jag helt enkelt hade annat att tänka på. Som att spana in alla marknadsstånden i Camden, dansa på hotellrummet till Midnight Memories, värma händerna runt en varm choklad från Starbucks, dricka rosévin i Chelsea mitt på dagen, gå upp och ner från tunnelbanan och in och ut ur taxibilar, testa Londons utbud av hamburgare, spendera pengar på Selfridges, Hollister, Victoria Secret, Nike Town och en rad andra butiker och testa Londons uteliv. Det har (som vanligt) varit en grym resa och jag saknar redan allt som har med London att göra. Tur att vi snart åker tillbaka igen för nyårsfirande. 
 
Det enda negativa med den här resan är att den har gjort mig riktigt sjuk. Hade halsont redan innan vi åkte och igår på vägen hem kändes det som att febern sakta men säkert började ta över min kropp. Nu ligger jag här under två täcken, fullt påklädd och fryser ändå arslet av mig. Helt underbart verkligen. Tips på mirakelkurer någon?

MIDNIGHT MEMORIES / LONDON BABY

Jag har inte gått under jorden och jag har inte glömt bort er läsare, men ni vet hur det är. Livet kommer emellan och blogginspirationen går upp och ner. Just nu är jag fullt upptagen med projekt: ta bort det halsonda så jag blir frisk till London. Imorgon åker vi och jag häver varma drycker med mängder av ingefära, honung, citron och vitlök och någonstans där mellan klökningarna så tror jag faktiskt att det hjälper. Jag är även fullt upptagen med att köra One Directions nya skiva Midnight Memories på repeat, drömma mig bort till Londons gator och se ikapp x antal serier som jag halkat efter i de senaste veckorna. 
 
Det är märkligt det där. De senaste två åren har jag varit i London hela sex gånger och ändå blir jag så där som ett litet barn på julaftons morgon inför varje besök. Förutom timmen innan flyget lyfter då jag mest blir illamående av tanken att jag ska upp i luften ännu en gång. Kan den där flygrädslan försvinna snart tack? 
 
Nej nu ska jag fortsätta med min kurering och kanske till och med ge mig på nästa projekt - packa resväskan. Är tillbaka nästa vecka med massa härliga Londonbilder. Lovar. 
 

bloglovin RSS Instagram