FASHIONTOAST DOT COM.


Fashiontoast. Clutch / Alexander Wang + spetsshorts / Lover

Godmorgon onsdag. Precis utkommen ur duschen och sitter här med Hassle i högtalarna och inspireras av älskade Rumi. Har alltid tyckt att spetsshorts varit förbannat fult men hon gör det ju istället förbannat snyggt. Särskilt med den där lite för stora Wang-clutchen. Love it.

Ska när som helst placera mig framför datorn på kontoret, sedan bryter jag de tråkiga vardagsmönstrena och möter upp vännerna för ett glas vin eller två. Aldrig riktigt gillat det där med vardagsrutiner. Tillbaka imorgon. Ciao!

POLKA DOT.


Lindex har verkligen fattat det där med vårgarderoben. Jag bara måste ha den här klänningen. Var och fingrade på den i lördags och det var utan tvekan kärlek vid första ögonkastet. Jeansjackan äger jag redan, men känner att jag skulle vilja ha en ny stråhatt och framförallt en sjukt snygg mockaväska. Äkta mocka dessutom. Borde väl egentligen inte fylla på garderoben alltför mycket för tillfället. Ska ju faktiskt till London ännu en gång om lite mer än två veckor, men frågan är om jag klarar av att hålla fingrarna i styr fram tills dess. Tveksamt.

Nu får jag alldeles strax lämna jobbet för dagen. har så ont i halsen så jag börjar nästan gråta så det blir en lugn hemmakväll med x antal tekoppar och möjligtvis någon film. Vad hittar ni på?

ALL THE DRUGS IN THE WORLD WON'T TAKE ME TO YOUR PROMISE LAND.


Godmorgon hörrni! Jag har efter x antal försök lyckats få till en bild på nya frisyren. Eller ja, munnen ville inte riktigt hänga med så fick bli lite censur där, men bättre än så här blir det faktiskt inte. I alla fall, tjugo centimeter som mest kapades av och jag är riktigt nöjd. Känns lite fräschare på något sätt.

Är förresten sjukligt trött idag. Jag skyller på den där timman man förlorade i söndags natt, har liksom inte riktigt kommit i fas än. Men det är bara att leta fram ett leende, ta en C-vitaminbrus och köra igång. Later!

bloglovin RSS Instagram