NÄR VÄRLDEN GÅR UNDER I EN VÅG AV NEON SKA VÅR LÄNGTAN LOSSNA, LOSSNA FRÅN OSS

Spenderade fredagskvällen framför finaste Jonathan Johansson. Tre timmar ren och skär magi på första parkett och det här var precis vad jag behövde just nu. Tack, tack, tack!
 
Den här helgen tillbringar jag på jobbet och framför Netflix. På torsdag sätter jag mig på ett plan till Dominikanska Republiken. Känns helt okej ändå.
 

MAN MÅSTE BÄRA EN RYMD PÅ AXLARNA

För en vecka sedan stannade allting upp. Ett samtal och därefter är det enda jag kan tänka på hur mycket jag hatar den där jävla vidriga sjukdomen. Den har helt tagit kontroll över mina tankar och jag vet inte vad jag ska göra av all skräck och oro som jag gång på gång försöker trycka ner. 
 
Därför blir det inte mycket bloggande just nu. Istället får ni en av mina absoluta favoritlåtar som just nu körs på repeat. För att hela tiden orka det där lilla extra. Om två veckor får jag äntligen se honom igen här i Göteborg. Mitt i allt kaos och elände så längtar jag ändå efter det. 
 

WHAT-A-LOTTA CHOCOLATE COOKIE CORE

Alltså här snackar vi drömmen för en chokladälskare som mig. Ben & Jerrys nya smak och jag dör lite vad god den är! Har en riktig myskväll med x antal portioner av denna, nya avsnitt av massa TV-serier och en stor tjock filt. Love it. 
 

bloglovin RSS Instagram