JAG KOMMER KRIGA FÖR DIN SKULL OCH FINNAS DÄR FÖR DIG

Foton: Sommar 2013, London / Göteborg / Kalmar / Öland / Budapest / Smögen

Det här att sommartemperaturerna har kommit till Göteborg innan ens alla knoppar på träden slagit ut, jag fullkomligt älskar det. Förra sommaren var så otroligt fin och jag är övertygad om att sommaren 2014 kommer bli minst lika fin. Har så mycket att se fram emot och tiden går så jäkla snabbt just nu så plötsligt är den där efterlängtade sommaren här på riktigt.
 
Om två veckor befinner jag mig i Turkiet och då bestämmer jag att sommaren 2014 officiellt har börjat. 

GOODNESS GRACIOUS I CAN'T SEEM TO STOP

Jag har totalt snöat in mig på den här låten. Jäklar vad bra den är! Om drygt sjuttio dagar står vi framför henne på Wireless Festival i London och jag längtar sönder mig själv. Liksom vad sägs om Kanye West, Drake, Pharrell, Bruno Mars, Wiz Khalifa, Outkast, Robin Thicke och en himla massa fler. Kommer bli grymt!
 

I DO IT FOR THE LOVE

Foton: Nikon D5000 Tamron 17-55
 
Åh vilken fin helg jag har haft. Helt otroligt. Sommaren har varit på smygbesök i Göteborg och vi har druckit rosé ute i solen, gått klädda i bikini och sommarklänningar, legat på klipporna nere vid havet, ätit löjligt mycket godis och mat, sett Liverpool ta tre otroligt viktiga poäng i slutstriden av Premier League och doppat fötterna i (det iskalla) havet. Jag är så lycklig att jag har så fina vänner runt omkring mig som ständigt ger mig den energi jag behöver. Ni är finast ♥
 

bloglovin RSS Instagram