IT'S YOUR HEART IT'S ALIVE IT'S PUMPIN BLOOD

Förlåt min frånvaro i bloggvärlden. Jag har varit upptagen med att fira jul med familjen, köra slut på mina muskler, förlänga ögonfransarna, dricka öl med fina vänner, provat spraytan för första gången (hur nöjd som helst) och sträckse en hel säsong av Homeland. Nu ska jag avverka några timmar på jobbet och sedan sätter vi oss på flyget till London för nyårsfirande. Jäklar vad jag längtar!
 
Jag lämnar er med en av årets absolut bästa låtar. Gott nytt år!

YOU JUST GOTTA IGNITE THE LIGHT AND LET IT SHINE, JUST OWN THE NIGHT LIKE THE 4TH OF JULY

Dune / Saint Laurent / Michael Kors / Stella McCartney / Mulberry / YSL
 
Sitter för tillfället och spanar på clutches inför nyår. Det här året går vi all in med nyårsfirande på en av Londons största klubbar med Las Vegas-tema, glitter och glamour och jag vill verkligen ge mig själv en av dessa finingar att ha under armen. Efter höstens alla övertidstimmar tycker jag faktiskt att jag är värd det. 
 
Mitt hjärta slår lite hårdare för de från Stella McCartney och Mulberry. Har ni några favoriter? 

DAMN THESE WALLS, IN THE MOMENT WE'RE TEN FEET TALL

Jubel - Klingande / Jason Derulo - Trumpets / Awolnation - Sail / Katy Perry - Unconditionally / One Direction - Through the dark / Little Mix - Move / Birdy - Wings / Håkan Hellström - Du kan gå din egen väg
 
Här är vad som spelas mest i mina hörlurar för tillfället. På repeat, om och om igen. 
 
Annars är det mest kaos just nu. Mitt huvud är överallt och ingenstans och jag vet knappt vart jag har mig själv. Mina dagar är så fullproppade att jag ibland glömmer att andas och det faktum att jag egentligen inte gillar julen särskilt mycket underlättar inte. Det är för mycket stress, för många måsten och alldeles för många minnen som kommer upp till ytan hur mycket jag än försöker trycka ner dem. Det är den där oron och den där känslan av att allra helst bara vilja dra täcket över huvudet, andas och bara vara. Det är för många jular som inte blivit som man tänkt sig.
 
Idag kom stressen ifatt mig och jag avbokade alla planer, tog en lång varm dusch och kröp ner under filten. Resten av kvällen ska spenderas med favoritmusiken, tända ljus och det där lugnet jag nästan glömt bort hur det känns. Min kropp har blivit specialist på att säga ifrån när det blir för mycket. Jag hatar det, men jag har lärt mig att lyssna på den. Annars går det åt skogen. Varenda gång. 

bloglovin RSS Instagram