SÅ LÄNGE DU ÄR MED MIG

Har haft en sådan där underbart lugn och skön helg med seriemaraton, shopping, kvalitetstid med mina finaste och ett besök på tapasrestaurangen Pinchos. Första gången vi var där (vilket är oförklarligt eftersom vi älskar tapas) men det lär utan tvekan bli fler besök. Hur gott och mysigt som helst och superbra priser. 
 
Nu är jag precis hemkommen från gymmet och Lisa står i köket och steker proteinpannkakor. Ikväll stänger vi in oss under filtar i väntan på den där stormen som antagligen aldrig kommer. Media har ju en tendens att överdriva i sådana här situationer. 
 
 

HEJ SPONTANITET

Igår föddes idén om hur underbart det vore att komma iväg till solen och värmen i vinter och mindre än tjugofyra timmar senare sitter vi här med en Thailandsresa rikare. Spontanitet när det är som bäst. Om 140 dagar (alldeles för länge kvar om ni frågar mig) så lever vi i dessa bilder. Vi bor på en av de där altanerna med direkttillgång ner till poolen och vi badar i det kristallklara vattnet och dricker färgglada paraplydrinkar under parasollen. Behöver jag säga att vi redan startat en nedräkning? 
 

MY LOVE, MY HEART, IS BREATHING FOR THIS

Godmorgon! Sitter invirad i mitt älskade duntäcke med finmusik i högtalarna och njuter av att vara ledig. Ska alldeles strax ut i ett regnigt och grått Göteborg och möta upp Lisa för brunch på favoritstället. Sedan blir det pizza och seriemaraton resten av dagen/kvällen. Jag älskar söndagar. 
 

bloglovin RSS Instagram