(mobilbloggar) åh fortfarande

MMS

(mobilbloggar) åh fortfarande inget internet hemma. Det är väl bara att krypa ner under filten framför ännu ett avsnitt av oc. Såg att ica hade fått in små söta cheesecakes så var tvungen att köpa. Någon som testat dem?


gah jag blir galen!

jag är så otroligt uttråkad. mitt internet där hemma vill fortfarande inte fungera (trots att de sa för mer än fem timmar sen att det bara skulle ta en kvart att fixa). har proppat mig full med ipren så jag skulle orka mig ut. blev så grymt rastlös där hemma i soffan utan internet så nu sitter jag på biblioteket. var ändå tvungen att lämna tillbaka en försenad bok, så lika bra att få det gjort. det här är verkligen inte min dag. har suttit i kö på vårdcentralen i nästan två timmar. enbart för att få höra att jag måste återkomma imorgon på morgonen om jag vill ha en tid. kunde de inte sagt det med en gång liksom? så nu får jag ställa klockan på 07.00 och hoppas på att det finns en tid för mig, för jag orkar inte med den här hostan längre.

det här får bli dagens bild.
älskar positionerna. och kläderna.

(mobilbloggar) hej allihopa! D

MMS

(mobilbloggar) hej allihopa! Det blev inget jobb för mig idag. Ligger i soffan , tittar på oc och hostar halvt ihjäl mig. Väntar på att läkaren ska ringa så jag förhoppningsvis kan få en tid snart. Mitt internet krånglar så håller på att bli galen här hemma. Vad hittar ni på?


bloglovin RSS Instagram