IF I ONLY KNEW THE ANSWER I WOULDN'T BE BOTHERING YOU


Från: Monki

När jag jobbar räknar jag timmarna i antal klädesplagg jag kan köpa. Ni vet en timme ger mig lite nya ringar och armband, två timmar ger mig en schysst tröja, tre timmar ger mig en klänning och så vidare. Imorgon ska jag kliva upp innan klockan ens slagit 06.00 vilket känns sådär peppande på en lördag. Men vet ni vad, när klockan slår fyra imorgon kommer jag ha tjänat in tillräckligt med pengar för att köpa hela den här outfiten från Monki. Hur grymt är inte det? Så nu är det jag som kryper ner under täcket, hoppas på att Rabih åker ut ur Idol och försöker somna innan utröstningen. Ha en fin fredag allihopa!

FLASHFORWARD


TV 4 klockan 22.55 ikväll. Det är då det är Sverigepremiär för mitt nya beroende i TV-serievärlden - FlashForward. Skaparna av Lost verkar ha gjort det igen. Ni vet det där med att skapa en serie som ger oss fler frågor än svar, och trots att jag blir mer förvirrad än någonsin och trots att mitt huvud värker av frågor så gillar jag det. Handling: Under två minuter och sjutton sekunder den sjätte oktober står världen still. Två minuter och sjutton sekunder då varenda människa på hela jordklotet kollapsar och får ta del av exakt vad de kommer göra sex månader från nu. Målet blir nu att ta reda på hur det kunde hända och om det är möjligt att förhindra det som enligt synerna ska ske om exakt ett halvår. Låter det rörigt? Det är det också, men ni som gillar Lost lär älska det här. Ni som inte gillar Lost, äh ge det här en chans ändå. Det är ju inte precis så att de är fast på en mystisk ö som ingen verkar kunna lokalisera. Nej här handlar det om att se in i framtiden, det finns ju inget komplicerat med det. Här kan ni förresten se trailern.

Nu: Jobb i tre hela timmar, opponeringsplugg sen är det minsann fredag på riktigt. Ska däremot upp omänskligt tidigt imorgon så det får bli en fredag under filten och ett tidigt godnatt. Det blir nog bra det med.

DET FINNS BARA EN AV DIG OCH DET ÄR DU


Jag slår vad en miljon att ni aldrig kan se vilket foto som föreställer mig här. Nej jag tar tillbaka det förresten, skulle bli alldeles för många miljoner att dela ut. Ni vet att folk ibland kan komma och påstå att de tycker man är lik någon och så ser man inte likheten själv för fem öre? Ungefär så är det för mig. Jag ska tydligen vara lik både Lizzy Caplan, Katy Perry och Zoey Deschanel. När till och med min mamma kommer med ett sådant konstaterande börjar jag undra. Jag menar, hon är ändå den som känner mig ut och innan. Okej, vi har samma hårfärg och ganska markerade ögon, men vad mer? Fast jag borde väl inte klaga, det är ju tre skitsnygga brudar så jag tackar nog och tar emot istället. Brukar ni få höra att ni är lik någon speciell? Tell me.

Just ja, höll ju helt på att glömma bort.
Jag är numera en mycket stolt vinnare av "årets mellanstora blogg" i Pelles Alternativo Awards 2009. Hur stort är inte det? För er som vill ha tacktal får ni kika in bland Pelles kommentarer. Där finns ett mycket genomtänkt och välarbetat tacktal från mig, verkligen. För er som inte orkar klicka er in där säger jag: Tack.

bloglovin RSS Instagram