Happy Valborgsmässoafton.


Foto: Wildfox

Det här är så vackert så jag dör litegrann. Ett sådant här inspirationsfyllt fotografi var det väldigt länge sedan jag såg. Jag har mina favoriter som hänger lite varstans i lägenheten, men jag har inte fallit så hårt för ett nytt på flera månader. En förstoring av det här över sängen vore inte helt fel.

Nu blir det att jobba i åtta timmar innan valborgsfirandet drar igång. På grund av det här landets förmåga att skifta väderleksrapporter en gång i timmen är planerna än så länge lite oklara. Slottsskogen eller fest i grabbarnas kollektiv, vi får se. Ha en fin Valborg i alla fall så hörs vi antagligen imorgon. Ciao!

Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån, en rörelse i ögonvrån.


Den första riktiga heltidslönen i måndags ledde i sin tur till lite påfyllningar i smyckesskrinet. Två stora ringar, ett par örhängen som låter för varje steg jag tar och ett helt fantastiskt halsband som ser ut att vara hämtat från en drömfångare från 90-talet. Jag tror mitt signum nu för tiden är silver, stort och fjädrar. Älskar det.

Idag är jag ungefär hundra gånger piggare än igår. Har tidig dag på jobbet, eller ja slutar i alla fall innan affärerna stänger för en gångs skull, så ska ner och fixa lite ärenden senare. Sen är det hem till det slutgiltiga semifinalmötet mellan Liverpool och Atletico Madrid i Europa League. Nervös? En aning ja. Nej nu blir det frukost och på med några kläder. Ha en fin torsdag!

Om himlen finns är jag förlorad.


Herregud det här har varit en tuff dag. Den där lilla pickniken i Slottsskogen resulterade i en riktig brakfest och därmed en sådan där härlig baksmälla. När solen gick ner hamnade vi på ett av Andra Långgatans alla ölhak följt av sista nattvagnen hem. Härligt Anna. Särskilt med tanke på att jag skulle klara av åtta timmar på jobbet idag, men det gick ändå helt okej. Just nu befinner jag mig i vågrät ställning i soffan med datorn på magen och hjärtat i halsen, ungefär. Semifinal i Champions League och Barcelona måste få in två mål utan att släppa in några på mindre än trettio minuter. Kom igen nu för fan. Det där gick ju åt skogen.

bloglovin RSS Instagram