STHLM 27/2 - 3/3

 
Okej nu är det inte långt kvar och min mage pirrar så fort jag tänker på det. Imorgon står jag framför scenen i Globen och upplever mina favoriter the Killers live för andra gången i mitt liv. Det är stort, och det kommer bli så jäkla grymt. Passar även på att ta lite extra semesterdagar för att få mysa lite med min fina vän Clara som jag träffar alldeles för sällan.
 
Sätter mig på tåget direkt efter jobbet idag och är tillbaka i Göteborg igen på söndag kväll. Så nu vet ni vart ni har mig.

SÖNDAGSSHOPPING

Jag gillar när man vaknar upp på söndagar helt utan planer och kan göra precis vad man känner för. Inga måsten och inga tider att passa. Har spenderat dagen ute i ett soligt Göteborg. Mötte upp en vän för lunch, fika och lite garderobspåfyllning. Hittade även ett body spray från Gina Tricot som luktar himmelskt. Precis som de där sprayen från Victoria Secret som jag älskar så mycket. Perfekt.
 
Nu har jag placerat mig i myskläder i soffan och tänkte ägna kvällen åt att se ikapp lite serier. Mitt vanliga söndagsnöje.

I DON'T CARE I LOVE IT

Godmorgon lördag! Det är klarblå himmel och sol i Göteborg och endorfinerna är kvar i kroppen efter gårdagens intervaller på löpbandet. Däremot känns mina ben som bly och efter fyra hårda träningspass utan vila börjar de säga ifrån. Så nu laddar jag batterierna. Jag laddar genom den bästa peppmusiken, vila och mängder med vatten, för ikväll är det inflyttningsfest hos en av mina bästa vänner som gäller. Blir kanon det.
 
Hoppas ni har en fin helg ♥

bloglovin RSS Instagram