ben & jerry och carrie bradshaw

image99

har haft en riktig tjej kväll nu. då finns det inget bättre än ben & jerry och sex and the city. den här gången lyckades jag faktiskt spara hälften av glassen. det kommer jag nog vara riktigt lycklig över imorrn kväll när jag tänkte vara hemma och titta på let's dance.

alltså det blåser något otroligt här. ibland känns det som att väggarna ska braka in. lite läskigt, fast ändå mysigt när man ligger under filten och inte behöver gå ut förrän imorrn eftermiddag.

nä nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag försöka somna tidigt för en gångs skull. får se hur det går.

sov gott allihopa!

godnatt ♥

klarade tentan!

åh jag är så himla lättad just nu. fick precis tillbaka resultatet på en jäkligt tung hemtenta som vi hade efter jul och jag klarade den! fy fan vad skönt! ursäkta min svordom, men jag var tvungen :) hade verkligen inte orkat med en omtenta på den nu mitt i allt annat plugg så det här känns helt underbart. trodde inte jag skulle klara den. mådde inte alls bra när jag skrev den. kunde knappt fokusera. men tydligen lyckades jag flumma på tillräckligt för att lärarna skulle tro att jag förstått. asbra.

jag är nästan lite sugen på att fira med ben & jerry glass. fast då måste jag ut i stormen och regnet, och jag vet inte om det är värt det. fast jo, det är det kanske. lite glass och sex and the city. det blir ju perfekt.

hoppas ni har en bra kväll

ciao ♥


inspiration av miss waldorf

image98

just nu får jag en massa inspiration av gossip girl. särskilt av karaktären blair waldorf. alla hårband är helt underbara. och har alltid varit väldigt svag för spets och sånt där "broderi" eller vad man ska kalla det som är på bilden till vänster. hittade tyvärr ingen bild där man ser den vita klänningen i helbild, men den är helt underbar. och ni som sitter bänkade vid TVn på tisdag när de visar andra avsnittet får se den då :)

bloglovin RSS Instagram