THINGS I LIKE FRIDAY

Det är äntligen veckans bästa dag så jag tänkte varför inte köra en härlig mix med saker jag tycker är så där extra fint just nu.
 
Vackraste Leo och Claire i bästa versionen av Romeo & Juliet / fina "smutsiga" smycken / snälla ge mig det där sovloftet nu på en gång / ljusrosa rosor / indianinspirerande somriga väskor / låt den fina hatten flytta in i min garderob / galet vackert fotografi / finaste finaste Håkan med den finaste finaste låten ♥
 
Dags att avverka några timmar på jobbet. Sedan ska jag ge mig själv en bukett med rosa rosor, köpa lite vin och invänta mina fina vänner. Ikväll kör vi dans, dans, dans!
 

LONDON CALLING

River Island / Marc by Marc Jacobs / Boy London / Nike Air
 
Om två veckor åker jag till mitt älskade London igen. Det var åtta månader sedan sist (alldeles för länge om ni frågar mig) och jag har ett skrikande shoppingsug inuti mig. Här är lite grejer som jag skulle vilja få med mig hem till Göteborg. MBMJ-väskan har jag spanat på ett bra tag, likaså Nike-skorna. Gillar den där kontrasten att matcha kritvita sneakers med en tunn mönstrad klänning. Särskilt om några månader när benen är sådär härligt brunbrända. Boy London-märket är förbannat snyggt och x antal kronor billigare om man köper det där mot om man beställer det via nätet. Win-win. För en gångs skull har jag varit ekonomisk och lagt undan pengar under hösten för de här dagarna. Känns ju så värt det nu.
 
Mår förresten mycket bättre idag. Har sovit omänskligt mycket sedan igår, druckit kopiösa mängder av vatten och inte rört på mig mer än nödvändigt. Idag är svullnaden i halsen så gott som försvunnen och febern likaså. Det gör fortfarande ont när jag sväljer, men det faktum att jag inte längre gråter vid varje klunk måste ju ses som ett framsteg.
 
Nu ska jag återgå till vågrät ställning i soffan framför en serie eller två. Först ut: Revenge.

APPLE CINNAMON & RAISIN

Min lägenhet har över natten förvandlats till en sjukstuga. Min hals är helt igensvullen och så fort jag försöker svälja något vill jag börja gråta. Så vad gör jag? Jag dricker mängder av Twinings julte som är sådär supermysigt och supergott. Jag sover några minuter åt gången, jag får stryk i Betapet, jag ser ikapp lite serier och jag letar billiga flygbiljetter till New York.
 
Imorgon måste jag vara frisk. Det finns inget annat.
 

bloglovin RSS Instagram