I didn't get carried away.


Jag är faktiskt besviken. Sex and the City är en fantastisk serie som jag kan utan och innan. Första filmen står väl använd på min hylla. Det är nog dock där det får sluta. Andra filmen kommer med all säkerhet inte hamna i min dvd-samling. Den var för cheesy, för förutsägbar och alldeles för långt ifrån själva grundidén bakom serien. Så nej, de skulle nog ha stannat efter första filmen. Det finns dock två positiva saker: Aidan Shaw + Smith Jerrods. Underbara män det där. Annars, nja, jag hade överlevt utan den.

För övrigt verkar jag ha lätt för att bli besviken för tillfället. Eller så är det helt enkelt så att jag kräver för mycket, men jag är väldigt svårflirtad just nu. Ett exempel: Kents nya skiva har ännu inte imponerat på mig och jag älskar ju vanligtsvis allt de gör. Missförstå mig inte, det är en jäkligt bra skiva, men den har ännu inte satt några djupa spår i mig. Tyvärr.

Nu: Nytt avsnitt av True Blood följt av godnatt. Imorgon är det jobb, följt av fikadejt på stan och två lediga dagar. Det blir fint det.

bloglovin RSS Instagram