I'M MR BRIGHTSIDE
1. min kreativa sida har vaknat  2. voila! 3. baksidan av tröjan

ojoj vad jag har varit kreativ idag. har suttit och fixat med min tischa jag tänkte ha på konserten om två veckor. favoritbilden+favoritcitatet, det blev ju faktiskt riktigt bra, eller vad säger ni? med en svart kjol och sotade ögon kommer det bli perfekt.

hade tänkt vara hemma själv och softa ikväll, men planerna ändrades. ska alldeles strax ner och möta lisa vid ICA och köpa hem lite gott inför melodifestivalen. nu har det ju faktiskt gått flera veckor sen magen krånglade sist så tänkte mjuka upp levern med ett glas rosévin, eller två (men absolut inte tre). hanna har fest hos sig så kanske drar bort dit sen. har sådan otrolig abstinens efter att dansa och socialisera, men vi får se hur det blir.

vad gör ni ikväll?

ROLL DOWN THE SMOKE SCREEN AND OPEN THE SKY


en av de där glada nyheterna jag fick i morse upphävde mitt shoppingförbud. med lite extra pengar på kontot tänkte jag att jag skulle klicka hem två väskor jag spanat på ett tag. jag har en otrolig svaghet för väskor överlag, men när de är quiltade eller fransade+kedjor som axelremmar kan jag inte låta bli. om 4-7 dagar (förhoppningsvis innan jag åker till berlin) kommer de här älsklingarna utöka min väsksamling. det blir ju helt perfekt det.

just nu håller jag på med ett litet kreativt projekt inför the killers-konserten.
det är helt galet  vad jag känner mig inspirationsfull idag, helt underbart. för tillfället består min lägenhet av en massa musik och kreativitet. det är precis så det ska vara.

IF THE WORLD'S AT LARGE WHY SHOULD I REMAIN?1. jag framtvingar vårkänslorna med blommig kjol+tee 2. dagens beroende

helt plötsligt fick jag sådana där härliga lyckokänslor i magen och allt känns sådär lagom oproblematiskt. två telefonsamtal och två glada nyheter gör att jag nu sitter här med ett leende på läpparna. dagens musik får modest mouse stå för och helst av allt hade jag velat dansa hela natten. magen känns dock inte helt redo för dans+alkohol än så jag kör på en lugn fika med syster och hennes sambo istället. känner att jag behöver komma ut ur lägenheten och träffa lite folk.

vad gör ni idag?

bloglovin RSS Instagram