EN TV-SERIENÖRDS VARDAG.


Herregud, jag har så många serier att se varje dag att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Dagens I-landsproblem eller vad. Halkar jag efter en dag fylls det liksom på med nya dagen efter. Någon annan som känner igen detta problem? Och inte nog med det. Höst innebär att en massa helt nya serier har premiär och jag får nästan bita mig i fingrarna för att inte klicka hem dem till mig. Fan att man ska vara så beroende.

Så nu ska jag ta och fortsätta beta av veckans avsnitt. Börjar nog med Glee, eller möjligtvis Modern Family. Svårt beslut det där.

Fortsätt förresten gärna rösta på mina bidrag i Metro Photo Challenge. Om ni tycker om dem vill säga.

A CONFESSION / DAGENS TIPS.


Okej, nu jag ska erkänna. Enda sedan jag såg första avsnittet av the OC (för vad som känns som hundra år sedan) föll jag pladask för den här människan. Rachel Bilson. Dels för att hon gör en av mina absoluta favoritkaraktärer Summer Roberts klockrent, men också för att hon är galet vacker. Kanske även lite för att jag skulle byta ut min garderob mot hennes på en sekund om det var möjligt.

Nu är hon tillbaka som huvudrollen i en ny TV-serie. Hart of Dixie (trailer). Såg första avsnittet igår och äntligen blir min abstinens i alla fall en aning stillad. Egentligen är det omöjligt att ge en åsikt efter bara ett avsnitt, men jag kan i alla fall säga att jag gillar det. Plot: typisk New York-tjej flyttar (lite halvt mot sin vilja) till en amerikansk småstad för att delvis driva deras läkarmottagning. Det hela känns en aning förutsägbart, men samtidigt riktigt mysigt. En sådan där perfekt krypa-upp-i-soffan-med-en-kopp-te-serie nu när hösten är här. Se den!

Förresten, fortsätt gärna rösta på mina bidrag i Metro Photo Challenge.

METRO PHOTO CHALLENGE.Foton: Jag, Nikon D5000

Fick ett litet impulsivt ryck och skickade in några bidrag till Metro Photo Challenge. Inte för att jag tror att jag kommer vinna, men tänker det kan vara kul att höra folks röster om ens fotografier.

Här kan ni se (och rösta på) bidragen. Ni röstar genom att klicka på "like"-knappen.

bloglovin RSS Instagram